بررسی رابطه نظام جبران خدمات و رنج احساسیمورد مطالعه پرستاران بیمارستان های شهر ایلام(بیمارستان امام خمینی و بیمارستان مصطفی خمینی)
محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,120
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMMS03_306
تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393
چکیده مقاله:
هدف:نیروی انسانی یکی از مهم ترین منابع سازمان بشمار می آید که باید در حفظ و ارتقا سطوح آن تلاش نمود، از این رو باید بار منفی احساسی(رنج احساسی شغلی) در وی کاهش یابد.پس در این مقاله بر آن شدیم تا نظام جبران خدمات را به عنوان ابزار کاهش این رنج نیروی انسانی در سازمان بررسی نماییم. روش شناسی: تحقیق از جهت هدف، کاربردی و از نظرماهیت، توصیفی و از نظر روش، پیمایشی می باشد و برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss 19 و Lisrel 8/8 استفاده شده است. جامعه مورد نظر، پرستاران بیمارستان های امام خمینی و مصطفی خمینی هستند که بالغ بر 200 نفر می باشند و چون تعداد جامعه کم (محدود) بود از سرشماری استفاده کردیم. ابزارجمع آوری اطلاعات از راه پرسش نامه محقق ساخته (پنج گزینه ای طیف لیکرت) می باشد. ( میزان آلفای کرون باخ، برای کل پرسش نامه برابر با 0/943 می باشد. یافته ها:نظام جبران خدمات شامل چهار بعد، شرح شغلی، دستمزد، ساختار پرداختی، سیاست ومقررات می باشد که رابطه این ابعاد به ترتیب با رنج احساسی شغلی 0/78، 0/56، 0/83، 0/89 می باشد. R کل رابطه برابر با 0/68 می باشد. نتیجه گیری:سایر ابعاد نظام جبران خدمات بر رنج احساسی کارکنان رابطه معنادار و بسیار قوی دارد و از این رو مدیریت منابع انسانی برای کاهش رنج احساسی کارکنان باید از نظام جبران خدمات عادلانه و منصفانه استفاده نماید زیرا این کار باعث احساس برابری در میان کارکنان هم رده می شود و انگیزه کارکنان را برای رساندن سازمان به اهدافش ترغیب می نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید مهدی ویسه
استادیارگروه مدیریت دانشگاه ایلام
محسن پیرزادیان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام
احسان نامدار جویمی
کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی دانشگاه ایلام
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :