سیالات فوق بحرانی و کاربرد آنها در صنایع نفت و پتروشیمی
محل انتشار: دومین همایش ملی نفت و گاز ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,411
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NIPC02_109
تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393
چکیده مقاله:
مشکلات عمده در خالص سازی و از طرفی خواصی مانند انتقال جرم بالا، زمان استخراج کم و جداسازیآسان حلال از مواد استخراج شده، سبب شده است که سیالات فوق بحرانی در صنایع مختلف از جمله نفت و پتروشیمی کاربردهای فراوانی داشته باشند. از سیالات فوق بحرانی برای استخراج بسیاری از ترکیبات نفتی مانند پارافین ها، آروماتیک ها و ترکیبات گوگردی، تبدیل ترکیبات سنگین نفتی به ترکیبات سبکتر و بازیابی کاتالیست های غیرفعال شده استفاده می شود. در این تحقیق سیال فوق بحرانی معرفی و برخی از کاربردهای آن در صنایع نفت و پتروشیمی از جمله جداسازی نفت خام با متان فوق بحرانی، بازیابی گل حفاری آغشته به نفت، بازیابی کاتالیست های غیرفعال و استخراج خاک اشباع از آلاینده های نفتی بوسیله دی اکسید کربن فوق بحرانی بیان شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمیدرضا باقری
دانشجوی دکترای مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
حسن هاشمی پور رفسنجانی
دکترای مهندسی شیمی، دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
حسین کمانداری
دانشجوی دکترای مهندسی شیمی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
هادی نجارزاده
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :