بررسی اثر دما و اندازه ذرات بر میزان تورم ذرات از پیش تشکیل شده ی ژل
محل انتشار: دومین همایش ملی نفت و گاز ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 695
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NIPC02_035
تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393
چکیده مقاله:
کنترل و کاهش تولید آب ناخواسته، که به مرور زمان و با بالاتر رفتن سن بعضی از مخازن نفتی، آغاز شده و گسترش می یابد، موضوعی مهم در زمینه مخازن نفتی در دنیا می باشد. برای مهار این امر، روش های بسیاری تاکنون ابداع گشته و توسعه یافته است. یکی از این روش ها که به عنوان راهکاری مناسب و موثر در این زمینه مطرح می شود، استفاده از ذرات از پیش تشکیل شده ی ژل می باشد. یکی از مهم ترین ویژگی های استفاده از این ذرات، حذف محدودیت ناشی از زمان بندش ژل می باشد که همین امر امکان نفوذ بیشتر این ذرات را در عمق بیشتر چاه فراهم می کند. عوامل متعددی مانند اندازه ذرات و دما بر میزان تورم و بازدهی آن تاثیر دارند. لذا در این تحقیق، به تاثیر دما و اندازه ذرات بر میزان تورم ذرات از پیش تشکیل شده پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امین مهاجری
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
محسن وفایی سفتی
استاد مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
اقدس حیدری
دانشجوی دکتری مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :