سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ETEC03_049
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 440
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی توسعه منابع تولید پراکنده در شبکه توزیع با استفاده از الگوریتم NSGA-II
چکیده مقاله:
در این مقاله روشی بهینه برای جایابی و تعیین ضرفیت منابع تولید پراکنده در شبکه توزیع ارائه شده است . در برنامه ریزی توسعه منابع تولید پراکنده در سیستم های توزیع ، لازم است محدوده وسیعی از شرایط بهره برداری و حفاظتی سیستم بررسی و ارزیابی شود . حضور واحدهای تولید پراکنده در مکان های غیربهینه می تواند منجر به افزایش تلفات شبکه شود . همچنین این منابع در تولید و افزایش جریان اتصال کوتاه شبکه نقش دارند، ممکن است افزایش این جریان منجر به تخطی از محدوده حرارتی مجاز شبکه گردد و به شبکه آسیب رساند. در این مقاله کاهش تلفات اکتیو و جریان اتصال کوتاه سه فاز شبکه به عنوان توابع هدف در طرح توسعه منابع تولید پراکنده مدنظر قرار گرفته است . الگوریتم بهینه سازی مورد استفاده در این مقاله NSGA-II می باشد. روش پیشنهادی بر روی شبکه 83 شین استاندارد IEEE اعمال شده است و نتایج شبیه سازی نشان می دهد که روش پیشنهادی علاوه بر این که قیود مسئله را برآورده می کند ، مقادیر توابع هدف را نیز بهبود می بخشد.
کلیدواژه ها:
الگوريتم NSGA-II، منابع توليد پراكنده ، تلفات اكتيو ، جريان اتصال كوتاه سه فاز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/305119/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینیان، امیر و موسوی مشهدی، سیدکمال الدین،1392،امکان سنجی توسعه منابع تولید پراکنده در شبکه توزیع با استفاده از الگوریتم NSGA-II،سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/305119
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، امینیان، امیر؛ سیدکمال الدین موسوی مشهدی)
برای بار دوم به بعد: (1392، امینیان؛ موسوی مشهدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- ارائه یک چارچوب جهت انتخاب خدمات مبتنی بر تکنولوژی محاسبات ابری در بانکداری الکترونیک
- ارزیابی پیشرفت پروژه با استفاده از شبکه های عصبی
- بهینه سازی شبکه های توزیع گاز با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- کاربرد شبکه عصبی Fuzzy ARTmap برای مکا نیابی تخلیه جزئی در ترانسفورماتورها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.