ارزیابی میکروبی شیر خام تولید پنیر آنزیمی تازه و فعالیتهای پروتئولیتیکی و لیپولیتیکی آنها
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 697
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI22_376
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، تشخیص و تعیین هویت احتمالی باکتری های پروتئولیتیک و لیپولیتیک در نمونه های خط تولید پنیر دلمه آنزیمی تازه است. در ابتدا، از ده نمونه شیر خام عمده خط پنیرUFتانک ذخیره شیرخامUFشیر باکتوفیوژ شده، شیر پاستوریزه، ریتنتیت پاستوریزه و فرآورده نهایی پنیر دلمه آنزیمی تازه نمونه برداری وکشت داده شدند. با رشد و ظهور تعداد 41 نوع کلنی، کلیه کلنی های موجود خالص سازی شدند. در مرحله بعد، برای هر کلنی از طریق محیط های کشت تخصصی و تست های بیوشیمیایی تعیین هویت احتمالی باکتری و بررسی فعالیت لیپولیتیکی و پروتئولیتیکی انجام و نتایج آنالیز شد. این 41 کلنی مربوط به 5 جنس (بعضا گونه)باکتریStaphylococcus aureus و Pseudomonas ،E.coli ،Micrococcus ،Bacillus cereusمی باشد که درصد حضور آنها در نمونه ها به ترتیب 80و47و53و47و47درصد میباشد دوباکتری سرماگرایMicrococcus و B. cereusاز دامداری تا محصول نهایی پنیر دلمه آنزیمی تازه در کلیه مراحل حضور داشته و دارای فعالیت لیپولیتیکی و پروتئولیتیکی می باشند. سه باکتری دیگر در فرآیند سالم سازی شیر از بین می روند
کلیدواژه ها:
پنیر آنزیمی تازه ، فعالیت پروتئولیتیکی و لیپولیتیکی ، تعیین هویت احتمالی باکتری/Bacillus cereus/باکتری سرماگرا
نویسندگان
مهدی روشن ضمیر
شرکت شیر پگاه فارس
ایمان قاسم خانی
شرکت شیر پگاه فارس
محمدامین حنیف پور
شرکت شیر پگاه فارس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :