اثر ضد باکتریایی گیاهان دارویی بابونه، زنجبیل و کاسنی بر روی هلیکوباکتر پیلوری در محصول پیشنهادی ماست
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 72,267
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI22_372
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
چکیده مقاله:
عفونت هلیکوباکتر پیلوری در معده، یک عامل بیماریزای بسیار شایع در سراسر دنیا است که علت اصلی التهاب مزمن و زخم معده وعاملی برای سرطان معده است. اساس کار درمانی آنتی بیوتیک هلیکوباکتر پیلوری، 90 ٪ در ریشه کن کردن موثر است. با این حال هزینههای درمانی و عوارض جانبی و مقاومت آنتی بیوتیکی از جمله مضرات غیر قابل انکار آن است. اما با توجه به اینکه تعداد محدودی از آنتی بیوتیک ها را می توان در برابر عفونت هلیکوباکتر پیلوری استفاده کرد، و مقاومت آنها موفقیت درمان را خدشه دار می کند، بنابراین جستجو برای داروهای جدید ضروری است.گیاهان دارویی بعلت داشتن موادی با اثرات ضد باکتریایی برای درمان مشکلات گوارشی ناشی از فعالیت های سوء هلیکوباکتر پیلوریمورد بررسی قرار گرفته اند، که در طی آن میزان حساسیت هلیکو باکترپیلوری جدا شده از بیماران نسبت به 3 عصاره گیاهی زنجبیل، بابونهو کاسنی مورد بررسی قرار گرفته است. نتیجه گیری: با توجه به اینکه عصاره های آبی و الکلی گیاهان دارویی ذکر شده علی الخصوص زنجبیل فعالیت ضد باکتریایی قابل توجهیدارند شناسایی ماده موثر این گیاهان و استفاده از آنها در مواد غذایی علی الخصوص ماست به عنوان یک محصول لبنی با ظرفیت پذیرش این ماده امری ضروری به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا صادقی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا
بهزاد کنعانی
دانشگاه ارومیه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :