سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM)

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,343

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCE08_1169

تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1393

چکیده مقاله آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM)

دراین مقاله به بررسی تاثیرتغییرات چندمورد ازپارامترهای طرح هندسی مسیربرمیزان تصادفات پرداخته شده است به این منظورازمدل ارایه شده تسوط اداره ی فدرال راه های آمریکاکه باعنوان مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها (IHSDM) نامگذاری گردیده است استفاده شده است جهت دریافت خروجیهای مناسب این مدل بصورت کامل درنرم افزار MATLAB بازنویسی شده ومقادیر ورودی به مدل براساس مقادیر ارایه شده برای پارامترهای طرح هندسی راه ها مطابق نشریه ی 415 ایران درنظر گرفته شده است درنهایت مقادیر حساسیت تغییرات تعداد تصادفات براساس آنالیز حساسیت به روش دیفرانسیلی تعیین و نتایج آن بصورت نمودارهایی ارایه شدها ست براساس نتایج بدست آمده ازاین نمودارها مشخص گردید که حساسیت تعدادتصادفات با افزایش یک درصد مقدارشعاع درشعاع های کمتر از350متربسیارزیاد و برای شعاع های بالاتر از600مترکاهش می یابد همچنین حساسیت تعداد تصادفات با افزایش یک درصدی شیب طولی با نرخ ثابتی افزایش می یابد نتیجه دیگری که قابل برداشت می باشد مربوط به تاثیرات عرض هرخطر عبوری و تردد درمیزان تصادفات می باشد که باکاهش عرض هرخط عبوری به کمتر از3/35 متر میزان تاثیر افزایش یک درصدی تردد متوسط روزانه درمقادیر مختلف تردد برافزایش تعداد تصادفات بسیاربیشتر خواهد بود

کلیدواژه های آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM):

نویسندگان مقاله آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM)

سید عباس طباطبایی

دانشیار گرایش راه و ترابری

محمد ساعد

دانشجوی کارشناسی ارشد و راه و ترابری

سینا خالدی

کارشناس ارشد راه و ترابری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
[] قدیری، حسن , ایمنی سازی طرح هندسی راه های ...
سعبطابایی، خرم، ک _ تحلیل آماری تصادفات استان خوزستان با ...
م.رمضان زاده لسبوئی، ،ج. گلین شریف، م:م ضیاء نوشین دینی، ... [مقاله کنفرانسی]
آرزو، حصاری، علی، اسمعیلی خطیر، , برسی تاثیر مرگ و ...
پاک گوهر، علیرضا، خلیلی، محدثه و صفار زاده، محمود, ""بررسی ...
محسنی، حسین" بررسی اثر طرح هندسی بر روی ایمنی و ...
Marleau, Matthew and Hildebrand, Eric, ""Collision Prediction for two lane ...
Carlos A. Domi nguez-Lira, Maria Castro, Jose M. Pardil lo-Mayora, ...
Bitzl, ""The safety level og roads", " in Research road ...
D.W. Harwood, F.M. Council, E. Hauer, W.E. Hughes, and A. ...
D. M. Hamby, A Review Of Techniques For Parameter Sensetivity ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM)" توسط سید عباس طباطبایی، دانشیار گرایش راه و ترابری؛ محمد ساعد، دانشجوی کارشناسی ارشد و راه و ترابری؛ سینا خالدی، کارشناس ارشد راه و ترابری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنالیز حساسیت ، مدل IHSDM ، طرح هندسی راه ، ایمنی ، تصادفات هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1343 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله به بررسی تاثیرتغییرات چندمورد ازپارامترهای طرح هندسی مسیربرمیزان تصادفات پرداخته شده است به این منظورازمدل ارایه شده تسوط اداره ی فدرال راه های آمریکاکه باعنوان مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها (IHSDM) نامگذاری گردیده است استفاده شده است جهت دریافت خروجیهای مناسب این مدل بصورت کامل درنرم افزار MATLAB بازنویسی شده ومقادیر ورودی به مدل براساس مقادیر ارایه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آنالیز حساسیت اجزای طرح هندسی راه بر اساس خروجی های مدل طراحی تعاملی ایمنی بزرگراه ها(IHSDM) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.