نقش گچ رنگی با استفاده از سنگدانه های رنگی طبیعی در توسعه پایدار
محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 791
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASUSC01_520
تاریخ نمایه سازی: 5 مهر 1393
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از مصالح پایدار در صنعت ساختمان سازی و ا یجاد بناهای پایدار بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این میان مسئله اصلی جایگزین شدن یک سری مصالح مدرن به جای مصالح سنتی است که با توسعه پایدار مغایرت دارد. گچ از مصالح سنتی است که به دلیل ویژگی های منحصر به فردش و همچنین فراوانی آن در تمام نقاط کره زمین در ساخت و ساز استفاده زیادی دارد و همیشه به رنگ سفید بوده است. برای تولید گچ رنگی امروزه از مواد شیمیایی رنگی استفده می شود که به دلیل استفاده از مواد سمی با اصول معماری پایدار متناسب نیست. هدف از تولید گج رنگی با استفاده از سنگدانه های رنگی طبیعی استفاده از گج به عنوان مصالح اصلی سنتی به شکل مدرن است که با تمام اصول و معیارهای پایداری مطابقت داشته باشد. که نتیجه آن پایداری اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی خواهد بود. روش تحقیق در این پژوهش برای بدست آوردن نتایج مطلوب به صورت کتابخانه ای و انجام آزمایشات مربوط به مبانی کچ بوده است و نتیجه آن ثبت اختراع گچ رنگی با استفاده از سنگدانه های رنگی طبیعی است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرجان آقاابراهیمیان
دانشجوی ارشد مدیریت شهری دانشگاه نور طوبی تهران
علی حلاجی
دانشجوی ارشد خاک و پی دانشگاه آزاد نجف آباد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :