سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: DEVELOPMENT01_304
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 657
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حجاب و حریم در معماری اسلامی نمونه موردی شهر یزد
چکیده مقاله:
زندگی و رفتارهای اجتماعی انسانهاتابع فرهنگی است که درآن زاده شده وپروریده اند قطعا این فرهنگ حاصل جغرافیاست فضای زیستی درهرمنطقه تحت تاثیر خاستگاه های فرهنگی محیطی اجتماعی تاریخی و سیاسی آن منطقه شکل گرفته است بی تردید اولین خاطرات و تجارب انسان درخانه بوجود می آید که نقش موثری درجهان بینی هرانسان وجهان بینی هرجامعه دارد درهرفرهنگ خانه باتوجه به جغرافیای همان فرهنگساخته میشود ازجمله دین ادبیات آب وهوا و ارتفاع و ... این جغرافیا درکشورا یران نمودهای ویژه ای درساخت و سازازخود برجای گذاشته است که نمود فرهنگ درونگرایی و رعایت حجاب درساخت وسازها یکی ازآنهاست خانه محلی است برای رجوع انسان به خویش و خانواده خویش محلی برای خلوت محلی برای گسست ازاجتماع برای ارزیابی خویش و مهمتر ازهمه مکانی برای آرامش وجود هشتی درورودی خانه ها جداسازی عرصه های خصوصی وعمومی وجود حیاط مرکزی و بازشدن روزنه ها به حیاط خصوصی به جای معبر عمومی و درنهایت عدم ارتفاع گیری نامتجانس بناها نسبت به یکدیگر ازمواردی هستند که درجهت رعایت حریم ها درخانه های سنتی موثرند شهریزد یکی ازشهرهایی است که به دلیل سابقه طولانی این سنت را درون خود حفظ کرده است هدف ازپژوهش حاضر شناخت ویژگیها و اصول شکل گیری و گونه های فضایی درخانه سنتی و استخراج عناصر کارآمد آن می باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا DEVELOPMENT01_304 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293391/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علایی، علی و زید عبدی، نازنین،1393،حجاب و حریم در معماری اسلامی نمونه موردی شهر یزد،اولین همایش ملی افق های نوین در توانمند سازی و توسعه پایدار معماری، عمران، گردشگری، انرژی و محیط زیست شهری و روستایی،همدان،https://civilica.com/doc/293391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، علایی، علی؛ نازنین زید عبدی)
برای بار دوم به بعد: (1393، علایی؛ زید عبدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- پور احمدی، راهکارهای بازکارایی انواع بادگیرهای یزد بر اساس رابطه ...
- پیرنیا-محمد کریم 1376-1301 -آشنایی با معماری اسلامی ایران(ساختمان های درون ...
- قبادیان وحید(1377)، برسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران، چاب م انگاه ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 7,709
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- دریافت مفهوم تجلی اعداد در معماری
- داده کاوی و کاربردهای آن درمهندسی حمل و نقل
- بررسی تاثیر اقلیم بر بافت عناصر معماری مناطق سرد و کوهستانی (نمونه موردی:روستای هجیج)
- بررسی مدیریت استراتژیک و اهمیت آن در سازمان های ورزشی
- بررسی تطبیقی آیه 35 سوره نور در خصوص نورپردازی در باغ ایرانی نمونه موردی (باغ بهشهر)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.