سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCTCC03_315
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 488
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو
چکیده مقاله:
خشک کردن میوه ها و سبزیجات یکی از قدیمی ترین و در عین حال گسترده ترین روش ها شناخته شده جهت نگهداری غذا است. در این تحقیق جهت خشک کردن ورقه های کیوی از مایکروویو استفاده گردید. هدف از این مطالعه بررسی میزان رطوبت باقی مانده در برگه های کیوی در توان ها و ضخامت های متفاوت و یافتن بهترین توان و ضخامت بود. خشک شده در مایکروویو آزمایش ها در پنج سطح توان مایکروویور 540w, 360 w, 180 w و 720w و سه ضخامت 4mm, 3mm, 2mm با سه تکرار انجام گرفت. بر اساس یافته های این پژوهش میزان رطوبت باقی مانده در ورقه های کیوی پس از خشک شدن در مایکروویو با افزایش ضخامت برش های کیوی افزایش و همچنین با افزایش توان در یک ضخامت مشخص میزان رطوبت باقی مانده افزایش می یابد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCTCC03_315 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/283636/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سرابیار، سارا و طهماسبی، حمزه علی و زارع علی آبادی، حسن،1393،بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو،سومین همایش ملی فن آوری های نوین شیمی و مهندسی شیمی،قوچان،https://civilica.com/doc/283636
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، سرابیار، سارا؛ حمزه علی طهماسبی و حسن زارع علی آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، سرابیار؛ طهماسبی و زارع علی آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- پهلوان زاده، ح. 137. خشک کردن : اصول، کاربرد و ...
- Maskan, M and Gogus, F. 1998. Sorption isotherms and drying ...
- Nutthanun, N., Therdthai, N., 2013, Effect of Osmotic Dehydration Time ...
- Dalvand, M.J., Mohtasebi, S.S., Rafiee, S., 2012, Study on Effective ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحقیق و توسعه در صنایع شیمیایی و چالش ها
- تحقیق در مورد افزایش بهره وری کوره بلندها
- طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی
- اندازه گیری کمی سیلیکات سدیم موجود در پودر شوینده به روش اسپکترومتری IR
- اندازه گیری (STPP) سدیم تریپلی فسفات در پودرهای شوینده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.