روشی جدید برای حفاظت ازکپی رایت اسناد دیجیتال درزبان های مختلف با استفاده ازدرج کاراکتر های مخفی یونیکد نسبت به موقعیت کاراکتر های خاص درمتن

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 531

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CSITM01_365

تاریخ نمایه سازی: 10 شهریور 1393

چکیده مقاله:

نهان نگاری دیجیتال، به تکنیکی که جهت مخفی سازی پیام دریک رسانه به گونه ای نامحسوس اطلاق می شود حوزه های مختلفی را دربر می گیرد که یکی از آنها نهان نگاری در متون دیجیتال است. در این مقاله روشی جدید جهت نهان نگاری پیام دراسناد دیجیتال مانند (MS Excel, MS Word) با زبان های مختلف و رسم الخط های متفاوت ، ارائه شده است که با استفاده از درج کاراکترهای مخفی یونیکد نسبت به موقعیت کاراکترهای خاص نگارشی (مانند، کاما، نقطه، ویرگول ،دابل کوتیشن و.. ) در متناصلی می توان با تغییر نامحسوس و مقاومت بالا متن پیامی را نهان نگاری کرد. درروش ارائه شده، ابتدا پیام بامکانیزمی خاص پردازش شده و هر کاراکتر به یک عدد 8 بیتی باینری تبدیل می شود. قبل از نهان نگاری پیام، طول پیام محاسبه می شود و ابتدا طول پیام که یک مجموعه باینری 8 بیتی است درمتن به صورت زوج بیت "00، 01، 10، 11" نسبت به موقعیت کاراکتر خاص با یک کاراکتر یونیکد مخفی ، نشانه گذاری می شودو الگوریتم آنقدر تکرار می شود تا کل بیت های پیام در متن نهان نگاری شود.در روش مذکور به دلیل امکان تغییرات نگارشی چندیدن بار پیام تا انتهای فایل نهان نگاری می شود این عمل مقاومت روش را در برابر حملات تغییر کاراکترها بسیار افزایش می دهد.

کلیدواژه ها:

نهان نگاری در متن ، حفاظت از کپی رایت ، احراز هویت ، تشخیص دست کاری

نویسندگان

میلاد طالبی آهوانویی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شاهرود

سیدهاشم طبسی

استادیار،عضو هیئت علمی گروه ریاضی وکامپیوتر دانشگاه دامغان