سال انتشار: 1386
محل انتشار: دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران
کد COI مقاله: NCEA02_101
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,401
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت پایدار جنگل و بهرهبرداری بهینه(نمونه مطالعاتی : جنگلهای شمال ایران )
چکیده مقاله:
جنگل ها از نقش مهمی در حفاظت از منابع طبیعی و تأمین قسمتی از نیازهای گروه های انسانی برخوردار بوده و دارای جای گاه خاصی در توسعه اقتصادی – اجتماعی هر منطقه می باشند . در جنگل های ایران تنها در محدوده ای کوچک که به صورت یک نوار باریک در حاشیه جنوبی دریای خزر از آستارا در گیلان تا گیلداغی در گلستان قرار دارد، قابلیت تولیدات صنعتی چوب فراهم است . جمع آوری داده ها بر اساس تلفیقی از مطالعات کتاب خانه ای و میدانی صورت گرفته است . این مقاله روش های فعلی استفاده از منابع جنگلی را بیان می کند و بر اساس یافته ها و نتایج تأیید می نماید که در مرغوب ترین جنگل های کشور ( جنگل های شمال ) به دلیل استفاده بی رویه از منابع جنگلی با کاهش یک سوم توان تولیدی مواجه ایم که با ادامه بهره برداری بی رویه از منابع جنگلی، ابتدا منابع طبیعی دیگر مانند خاک، آب و پوشش گیاهی و در مرحله بعد با کمبود منابع یاد شده، انسان آسیب جدی خواهد دید . با ارائه روش مدیریتی نظام مند در راستای حفظ منابع
جنگلی و افزایش توان تولیدی آن و به خدمت گرفتن این منابع برای تأمین نیازهای مادی جامعه و با در نظر گرفتن اصل بقاء منابع جنگلی می توان گام های مؤثر به سمت توسعه برداشت .
کلیدواژه ها:
منابع طبيعي، منابع جنگلي، جنگل هاي شمال، بهره برداري بهينه، مديريت پايدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/28146/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدیقه حسنی مهر، سیده،1386،مدیریت پایدار جنگل و بهرهبرداری بهینه(نمونه مطالعاتی : جنگلهای شمال ایران )،دومین همایش ملی کشاورزی بوم شناختی ایران،گرگان،،،https://civilica.com/doc/28146
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، صدیقه حسنی مهر، سیده؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، صدیقه حسنی مهر؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.