بررسی تاثیر سبکسازی بر عملکرد لرزه ای ساختمانهای موجود

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 670

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NTA01_164

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

چکیده مقاله:

هرچند ساخت و ساز انواع مختلف ساختمانها در کشور ایران پیشرفتهای قابل ملاحظه ای به لحاظ کمی داشته است، ولی از نظر کیفی هنوز ساختار بعضی ساختمانها خصوصاً سازه ها از مصالح سازه ای با جزئیات معماری سنتی استفاده می گردد . استفاده از مصالح سنتی سنگین در ساختمانها از نظر اعضاء سازه ای و یا غیر سازه ای باعث شده تا ساختمانها با وزن زیاد و سنگین ساخته شوند . امروزه در محافل مهندسی بحث مقاوم سازی و بهبود عملکرد ساختمان در برابرنیروهای غیر مترقبه از قبیل زلزله یکی از مباحث رایج می باشد . در این خصوصیکی از راهکارهای پیشنهادی جهت دستیابی به عملکرد لرزه ای مناسب ترکاهش جرم سازه و سبک سازی می باشد . لذا در این مقاله به این موضوع پرداخته شده و نتایج آن مورد ارزیابی و تجریه و تحلیل قرار گرفته است . هدف اصلی این پژوهش بررسی تاثیر سبک سازی بر عملکرد لرزه ای ساختمانهای موجود می باشد . در این راستا ابتداء چند مورد ساختمان بااستفاده از استانداردهای موجود و مطابق با روشهای معمول ساخت و ساز طراحی و مدل شده است . سپسبا تغییر دادن جزئیات معماری مربوطه، این ساختمانها سبک سازی شده اند و اثرات این سبک سازی بر عملکرد لرزه ای آنها مطابق با دستورالعمل بهسازی ساختمانهای موجود مورد مطالعه قرارگرفته است

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • پژوهشگاه بین المللی زلزله و مهندسی زلزله، دستورالعمل بهسازی لرزه ...
  • وزارت مسکن شهر سازی، آیین نامه حداقل بارهای وارده بر ...
  • مکز تحقیقات ساختمان، طراحی ساختمان ها در برابر زلزله، ویرایش ...
  • NEHRP Guidelines for the Seismic Rehabilitation of Existing Building, FEMA ...
  • Applied Technology C ounci le, Seismic Evaluation and Retrofit Of ...
  • Farzad Naeim, The Seismic Design Handbook, 2th Edition., 2000 ...
  • نمایش کامل مراجع