سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی محیط زیست
کد COI مقاله: ISFPNU01_306
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,909
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آب خاکستری راهکاری جهت استفاده بهینه از آب های غیر متعارف
چکیده مقاله:
مشکل کمبود آب در کشور مان به دلایل گوناگون از قبیل رشد جمعیت، پیشرفت صنعت و داشتن آب و هوای خشک و نیمه خشک بوده که در نهایت منجر به کاهش سطح آبهای زیرزمینی و ایجاد بحران در زمینه آب مصرفی می باشد. در چنینشرایطی استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده می تواند به عنوان یکی از راههای غلبه بر مشکل کم آبی تلقی گردد. استفاده از این پسابها چنانچه به صورت صحیح و منطبق بر اصول انجام گیرد می تواند علاوه بر رفع مشکل کم آبی باعث افزایشحاصلخیزی خاک و نیزکاهش مصرف کودهای شیمیایی گردد. همه فاضلاب تولید شده در خانه به جز فاضلاب توالت را آب خاکستری گویند. به عبارت دیگر فاضلاب تولیدی آشپزخانه، حمام و ماشین لباسشویی، آب خاکستری است. این آب تقریباً 50 تا 80 درصد فاضلاب شهری را تشکیل میدهند. آب خاکستری، آب استفاده شده ایست که بر خلاف آب سیاه (فاضلاب توالت) به راحتی قابل بازیافت و استفاده مجدد است. بنابراین با توجه به این که کشورمان جزو مناطقی با آب و هوای خشک بوده که با محدودیت منابع آب روبروست، حفاظت از منابع آب و استفاده مؤثر ازاین منابع بسیار ضروری می باشد.
کلیدواژه ها:
آبهاي غير متعارف، آب خاكستري، بحران آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/279441/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریاحی نیا، شهرام،1393،آب خاکستری راهکاری جهت استفاده بهینه از آب های غیر متعارف،اولین همایش ملی محیط زیست،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/279441
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، ریاحی نیا، شهرام؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، ریاحی نیا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- اندازه گیری آب خاکستری تولید شده در ساختمان اداری حوزه معاونت حمل ونقل و ترافیک شیراز و محاسبه ضریب تولید آب خاکستری و مقایسه با سایرمطالعات انجام گرفته(1395)
- بررسی کارایی فرایند فتو کالیستی در حذف سیانید از محلول های ابی(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد و طرح بادگیر برای تهویه و خنک سازی ساختمان ها در اقلیم سرد و کوهستانی ایران مطالعه موردی: شهر کرمانشاه
- بررسی فناوری تصفیه و استفاده مجدد از آب خاکستری
- آب خاکستری و مدیریت اقتصادی آن به منظور بازگشت به چرخه مصرف
- اب خاکستری، راه کاری برای مقابله با کمبود اب
- آبهای خاکستری و روشهای بازیافت و استفاده بهینه از آن درایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.