سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: HVAC05_054
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,277
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی میزان تأثیرگذاری جنس مصالح نمای خارجی ساختمان بر مصرف سالانه انرژی در اقلیم های شیراز و اصفهان
چکیده مقاله:
در این تحقیق اثر استفاده از انواع مصالح متداول برای نمای خارجی ساختمان بر میزان مصرف انرژی سالانه مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور از نرم افزار انرژی پلاس جهت مدل سازی و انجام محاسبات ساختمان نمونه در دو اقلیم شیراز و اصفهان استفاده شده است. نتایج این بررسی نشان داد که برای شهر شیراز استفاده از آجر نما با مصرف 9/35 مگاوات ساعت انرژی در طول سال و با 6/5 درصد کاهش مصرف بهترین عملکرد را دارد. همچنین، برای شرایط آب و هوایی شهر اصفهان ، نمای بتن رنگ شده با مصرف انرژی سالانه 9/96 مگاوات ساعت و با حدود 6 درصد کاهش مصرف انرژی به عنوان نمای مناسب برای ساختمان پیشنهاد میشوند. همچنین، نتایج نشان داد که به طور متوسط، در اقلیم اصفهان نماهایی با ضریب جذب خورشیدی حداکثر (نزدیک به 1) و در شیراز نماهایی با ضریب جذب خورشیدی 0/6 مناسب ترین عملکرد سالانه را دارند.
کلیدواژه ها:
نمای ساختمان، بهینه سازی، مصرف انرژی، آسایش حرارتی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/278748/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالفقاری، سید علیرضا و سعادتی نسب، مهران و نوروزی جاجرم، الهه،1393،ارزیابی میزان تأثیرگذاری جنس مصالح نمای خارجی ساختمان بر مصرف سالانه انرژی در اقلیم های شیراز و اصفهان،پنجمین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع،تهران،،،https://civilica.com/doc/278748
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، ذوالفقاری، سید علیرضا؛ مهران سعادتی نسب و الهه نوروزی جاجرم)
برای بار دوم به بعد: (1393، ذوالفقاری؛ سعادتی نسب و نوروزی جاجرم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی چگونگی استفاده از توربینهای بادی جهت آبیاری مزارع کشاورزی در ایران
- مروری بر بیودیزل تولید شده از روغن های گیاهی و حیوانی و مقایسه آنها
- بررسی تاثیر جنس مصالح نما بر میزان مصرف انرژی در ساختمان های مسکونی شیراز
- بررسی تاثیر خواص فیزیکی و گرمایی بافت بر درمان هایپرترمیا بر اساس مدل غیرفوریه ای (ICBME2010)
- بررسی تاثیرات دیوار سبز هوشمند در کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت هوای داخل ساختمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.