سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 227_7995813383
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,181
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیشبینی مقاومت سیمانهای پوزولانی
چکیده مقاله:
بررسی سیمانهای پوزولانی از طریق ارزیابی فعالیت آنها با توجه به اندازهگیری مقاومت صورت میگیرد. این روشها وقتگیر و طولانی مدت است. حال آنکه با اندازهگیری فاز آمورف، میزان سیلیس همراه، نوع و نحوه آلتراسیون نمونههای طبیعی مواد پوزولانی، میتوان فعال بودن آنها را برای تولید سیمان پوزولانی پیشبینی نمود. میزان کربناسیون، کریستالیزاسیون، تخلخل، یکنواختی خمیره، کندگی و تجانس دانهها از طریق قالبهای بتنی آماده شده، مشخص میگردد. با بررسی این عوامل در هر مرحله از مطالعات پوزولانها، در اکتشاف منابع، بهرهبرداری ذخائر، تولید سیمانهای پوزولانی و یا مصرف آنها میتوان مدل مناسبی برای ارزیابی اهداف هر مرحله ارائه نمود. با بکارگیری هر یک از این مدلهای سریع ارزیابی پوزولانها، میتوان ضمن تأیید کیفیت آنها، مقاومت بتن تولیدی در شرایط استاندارد را نیز پیشبینی نمود. در این مقاله دو روش ترکیبی تصمیمگیری ـ رگرسیونی ”حداقل مربعات“ و ” تحلیل سلسله مراتبی“ برروی 18 نمونه پوزولانی بکار گرفته شد.نتایج بدست آمده از مدل ها،گویای همبستگی مناسب هر دو روش با مقاومت می باشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 227_7995813383 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/276/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدری، عبداله و روح شهباز، جمشید،1383،پیشبینی مقاومت سیمانهای پوزولانی،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/276
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، صدری، عبداله؛ جمشید روح شهباز)
برای بار دوم به بعد: (1383، صدری؛ روح شهباز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- گلستانیپور - محمد: پیشبینی مقاومت بتنهای پوزولانی منطقه اردبیل با ...
- .-صدری - عبداله، قاسمی - محمدمهدی: "استفاده از اندیس حجمی ...
- - صدری - عبداله، "بررسی افزودنیهای سیلیسدار طبیعی به سیمان"، ...
- - ASTM Designation: C618 - 99a, Standard Specification for Flyash ...
- - Wesche K, Flyash in concrete E, EN SPON, 1991. ...
- - Jorrige - A, Les conders volcantes. Paris: Eyrolles, 1991 ...
- _ ASTM Designation: C856 - 95, Standard Practice for Petrographic ...
- - Anderson- D, Roy. A, et al: *A preliminary assessment ...
- - Cokosilo- V, Milic M; *Quality comparison of mining equipment ...
- C HARACTERIS TICS^ Mining Science and Technology, Elsevier Science Publishers, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از ضایعات کاشی و سرامیک به عنوان جایگزین سیمان ملات
- تاثیر ژل میکروسیلیس الیافدار بر مقاومت فشاری بتن معمولی
- اثر سنجی تاثیر سیستم مدیریت ریسک و ایمنی در عملکرد و توانمندی پروژه های راهسازی و عمرانی
- بررسی ویژگیهای بتن حاوی پوزولان تفتان و میکروسیلیس در محیط فاضلاب شهری (محیط اسیدی)
- تأثیر بهینه سازی طرح اختلاط و میزان آب به سیمان در بتنهای ناتراوا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.