سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: SPDSA01_107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 263
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی جوانه زنی دانه های بعضی از گونه های شوررست منطقه قرخلار مرند
چکیده مقاله:
این تحقیق برای بررسی تاثیر شوری روی جوانه زنی دانه های گونه های مرتعی، بنگ دانه Hyoscyamus nigerسلمهAtriplex tatarica(زلف عروسAmaranthus retroflexus(تاج خروس رنگین سنبلAmaranthus chlorostachys و سیاه شور Suaeda altissimaو مقایسه آن با جوانه زنی دانه های گیاه زراعی یونجه Medicago sativa(انجام گرفت. دانه ها از منطقه قرخلار واقع در 56 کیلومتری جاده مرند-خوی جمع آوری شدند. در تیمارNaCl باغلظتهای 20و40و80و120میلی مول، دانه های یونجه در غلظت 02 میلی مول بالاترین درصد جوانه زنی 83/33 و دانه های تاج خروس رنگین سنبل در غلظت 02 میلی مول کمترین درصد جوانه زنی0/5را نشان دادند. درصد و سرعت جوانه زنی دانه های زلف عروس در غلظت 002 میلی مول صفر بودند
کلیدواژه ها:
جوانه زني،شوري ، بنگ دانه، سلمه، زلف عروس، يونجه، تاج خروس رنگين سنبل و سياه شور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/275573/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرتضوی، فاطمه صغری و دیلمقانی، کمال الدین،1392،بررسی جوانه زنی دانه های بعضی از گونه های شوررست منطقه قرخلار مرند،اولین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکارهای توسعه کشاورزی در شرایط شور،تبریز،،،https://civilica.com/doc/275573
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مرتضوی، فاطمه صغری؛ کمال الدین دیلمقانی)
برای بار دوم به بعد: (1392، مرتضوی؛ دیلمقانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
- بررسی اثر کودمهارگر ارگانیک کیتوپست (کیتواگروسنس) بر روی آفات مختلف خرما
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.