ارزیابی توزیع فلز سنگین سرب در یونجه
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 719
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACFS01_011
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393
چکیده مقاله:
استفاده از گیاهان برای خارج ساختن فلزات به عنوان گزینه نوید بخشی در استخراج فلزات اضافی از خاک وآب مطرح شده است. بنابراین هدف از استخراج گیاهی کاهش غلظت فلزات در خا کهای آلوده است کهمقاومت گیاهی نیز برای این منظور مهم می باشد. ارزیابی تجمع عناصر سمی در خاک و گیاهان در محیط زیست از نظر سلامت و حیات انسان و سایر موجودات بسیار مهم و ضروری است. آلودگی سرب یکی ازمخاطرات مهم زیست محیطی درمناطق آلوده است .بررسیهای به دست آمده در مقالات مختلف حاکی ازجذب بیشتر سرب دراندام هوایی یونجه نسبت به اندام ریشه ای این گیاه است. مقادیر بدست آمده ازفاکتور انتقال سرب نیز به خوبی گویای این مطلب است که جذب سرب در اندام هوایی یونجه بیشتر از اندام ریشه ای بوده است .یونجه چون یک گیاه علوفه ای است و دامها از آن تعلیف میکنند و مقدار بیش از حدسرب باعث مسمومیت دام میشود، باید در کاشت آن در مناطق آلوده به سرب جلوگیری کرد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیده اکرم موسوی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
سعیده عالی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :