ارزیابی زمان رسیدن به محل حادثه توسط پایگاه های امداد رسانی در مسیرهای منتهی به شهر قم بر حسب تعداد پایگاه های امدادی در مسیر

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی تصادفات جاده ای، سوانح ریلی و هوایی
  • کد COI اختصاصی: NCRRAF03_205
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 902
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا موید فر

عضو هیئت علمی دانشگاه اراک

محمد صادق حمصی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران

بنفشه سادات هاشمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران

چکیده

هر ساله هزاران نفر در جهان جان خود را بر اثر حوادث جاده ای از دست می دهند و متأسفانه ایران نیز یکی ازرتبه های بالای مرگ و میر جاده ای را به خود اختصاص داده است. سازمان بهداشت جهانی در گزارشی سهمقربانیان سوانح رانندگی در جهان را دو درصد از مجموع فوتی ها عنوان کرده در حالی که این رقم در ایران دهدرصد می باشد. اکنون تصادفات جاده ای در ایران بیش از بیست برابر کشورهای صنعتی است. میزان کشتهشدگان تصادفات جاده ای در دنیا به ازای هر ده هزار خودرو 3 نفر بوده درحالی که در کشور ما به ازای هر دههزار خودرو 33 می باشد. عوامل مؤثر در کاهش آمار مذکور را میتوان به دو دسته عوامل پیشگیری کننده (قبلاز سانحه) و عوامل امدادی (پس از سانحه) تقسیم کرد. بدیهی است یکی از عوامل مهم کاهش تلفات جاده ایمدیریت صحیح امداد و نجات میباشد. در تحقیق حاضر با استناد به آمار و ارقام دریافتی از سازمان اوژانس وفوریت های پزشکی استان قم و با توجه به تعداد پایگاه های امدادی محور بزرگراهی اراک - قم به عنوان یکی از مسیرهای پر ترافیک و حادثه خیز منطقه مرکزی ایران زمان بهینه رسیدن مأمورین امداد و نجات به محل وقوعحادثه مورد ارزیابی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

حوادث جاده ای پایگاه امداد رسانی جاده ای زمان رسیدن به محل حادثه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.