سال انتشار: 1384
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
کد COI مقاله: ISME13_532
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,469
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل عددی و تجربی رشد ترک در صفحات آلومینیومی نازک با ترمیم یکطرفه از جنس مواد مرکب
چکیده مقاله:
دراین مقاله رشد ترک بر اثر خستگی در صفحات آلومینیومی ترک مرکزی در مورد اول شکست که توسط وصله های کامپوزیتی بصورت نامتقارن تعمیر شده اند با استفاده از روشهای عددی و تجربی مورد مطالعه قرار می گیرد. با استفاده ا زتحلیل سه بعدی المانهای محدود شکل لبه ترک در طول رشد و عمر صفحات مختلف ترمیم شده با ترمیم های متقارن به دست می آید. در این فرایند، پارامترهای مکانیک شکست شامل K I ,J با استفاده ازروش انتگرال دامنه معادل (Equivalent Domain Integral (EDI)) در راستایی ضخامت محاسبه می شود و با در نظر گرفت عدم یکنواحتی مقادیر ضریب شدت تنش، ترک به صورت غیر یکنواخت در راستای ضخامت رشد داده میشود و برای رشد ترک تا یک طول مشخص، عمر صفحات محاسبه می گردد. عمری که در از این روش محاسبه می شود با نتایج حاصل از آزمایش مورد مقایسه قرار می گیرد. همچنین شکل لبه ترک به دست آمده از روش المان محدود با نتایج آزمایش مقایسه می شود.
کلیدواژه ها:
ترمیم ، صفحه آلومینیومی ، وصله کامپوزیتی ، انتگرال دامنه معادل ، ترک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/27137/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی تودشکی، حسین و صادقی، قاسم و داغیانی، حمیدرضا،1384،تحلیل عددی و تجربی رشد ترک در صفحات آلومینیومی نازک با ترمیم یکطرفه از جنس مواد مرکب،سیزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/27137
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، حسینی تودشکی، حسین؛ قاسم صادقی و حمیدرضا داغیانی)
برای بار دوم به بعد: (1384، حسینی تودشکی؛ صادقی و داغیانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ضریب شدت تنش برای ترک ربع بیضوی در یک اتصال لاگ
- بررسی ضرایب شدت تنش در نواحی بحرانی بدنه فشار یک زیردریایی در حضور عیوب (ترک) از دیدگاه مکانیک شکست به روش عددی و المان محدود و مقایسه انحرافها
- شبیه سازی رشدواشاعه ترک درسکوهای دریایی بتنی برمبنای جریان الکتریکی خوردگی میلگرد
- تحلیل حرارتی و مکانیکی برش لیزر فولاد نرم با کمک روش المان محدود
- استفاده از پودرهای اکسیدی فعال کننده برای افزایش عمق نفوذ جوش در جوشکاری تیگ فعال آلیاژ 5083 آلومینیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.