تعیین الگوی بهنیه زراعی بر اساس بیمه محصولات کشاورزی با تأکید بر بهبود اقتصاد روستا با استفاده از روش تارگت- موتاد (مطالعه موردی: شهرستان بهشهر)
محل انتشار: همایش ملی توسعه روستایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 756
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCRURALDEV01_187
تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393
چکیده مقاله:
کشاورزی به خصوص در کشورهای کمتر توسعه یافته، عمدتاً فعالیتی ریسکی است و تصمیم گیری ها و فعالیتهای بهره برداران، معمولاً تحت تاثیر پدیده ها و جنبه های مختلف آن قرار دارد. به باور بسیاری از اقتصاد دانانکشاورزی بیمه محصولات کشاورزی یکی از مناسبترین راهکارها برای مقابله با این ریسک در جهت کمک بهدرآمد کشاورزان و متقابلاً اقتصاد روستا است. بنابراین در این مطالعه ضمن بررسی وضعیت بیمه شهرستان بهشهر بااستفاده روش برنامه ریزی ریاضی تارگت – موتاد به طراحی الگوی بهینه زراعی در جهت ارتقا وضعیت کشاورزانشهرستان بهشهر پرداخته شده است. نتایج تحقیق نشان داد که اعمال هریک از بیمه های قیمت، عملکرد و درآمد برروی الگوی بهینه کشت تأثیر گذاشته و آ ن را تغییر می دهد . بین ریسک و بازدهی رابطه مستقیم وجود دارد.بطوریکه با افزایش ریسک، مقدار درآمد نیز افزایش پیدا کرد ه و محصولاتی که نوسان بیشتری در سودآوری(ریسک) دارند، جایگزین سایرین می شوند و در الگوی کشت زمین بیشتری را به خود اختصاص می دهند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سمیرا سلطانی
دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی دانشگاه آزاد مرودشت
جواد ترکمانی
استاد اقتصاد کشاورزی دانشگاه شیراز
هیمن نادر
دانشآموخته کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی دانشگاه زابل
امید زمانی
دانشآموخته کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :