سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 027_6095638921
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,129
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد همگرائی سنجی به عنوان ساده ترین سیستم رفتارنگاری تونلها مطالعه موردی تونل انتقال آب دشت عباس
چکیده مقاله:
با توجه به نقش تعیین کننده سیستم های ابزاربندی و رفتارنگاری در بهبود روشهای اجرا و سیستم های نگهداری و در نتیجه آن کاهش هزینه های عملیاتی پروژه های تونلی ؛ ارائه راهکارهای عملی که به نحوی در کاربرد ابزاردقیق تسهیل ایجاد کند و در عین حال نتایج مورد نیاز و مطلوب را بدست دهد ؛ از اهمیت خاصی برخوردار می باشد . در این راستا با تکیه بر تجارب حاصل از همگرائی سنجی در چند پروژه تونلی ؛ سعی شده است تا کارآئی این ابزار دقیق ساده بیش از پیش تبیین شود . در عین حال نکات اجرائی موثر در حصول نتایج مناسب در استفاده از این ابزار نیز بیان شده است. در این مقاله با تکیه بر یک مطالعه موردی (تونل انتقال آب دشت عباس ) نشان داده شده که چگونه می توان با افزایش کم و کیف مطالعات دفتری ( تحلیل برگشتی با استفاده از مدلسازی عددی ) ؛ اطلاعات ذیقیمتی از پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ ؛ وضعیت تنشهای برجا و عملکرد سیستم نگهداری موقت … بدست آورد و براساس آن به بهینه سازی روش اجرا ؛ سیستم نگهداری و طرح پوشش نهائی پرداخت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 027_6095638921 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/27/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشهدی میقانی، مجید و رمضان زاده، احمد و معارف وند، پرویز،1380،کاربرد همگرائی سنجی به عنوان ساده ترین سیستم رفتارنگاری تونلها مطالعه موردی تونل انتقال آب دشت عباس،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/27
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، مشهدی میقانی، مجید؛ احمد رمضان زاده و پرویز معارف وند)
برای بار دوم به بعد: (1380، مشهدی میقانی؛ رمضان زاده و معارف وند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - بهادری میکائیل . 1377. کاربرد روشهای مشاهده ای (ابزاربندی) ...
- - شرکت مهندسین مشاور مهاب قدس _ 1375 . سازمان ...
- _ موسسه مهندسین مشاور ساحل _ 1377 . تحلیل پایداری ...
- تموسسه مهندسین مشاور ساحل _ 1378-1377 . گزارشات ماهیانه پردازش ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی آسیب پذیری سدها با رویکرد مدیریت استراتژیک: مطالعه موردی
- شبیه سازی پخش سیلاب ناشی از شکست سد تحت سناریوهای مختلف: مطالعه مورد سد شهید کاظمی
- مدلسازی هیدرولیکی شکست سد مهاباد با استفاده از نرم افزار MIKE-FLOOD
- شبیه سازی جریان سیلاب مردادماه 1378 رودخانه نکا با استفاده از مدل HEC-RAS و بررسی عوامل تشدیدکننده خسارات
- شبیه سازی جریان وتحلیل پهنه بندی سیلاب در رودخانه حاجی آباد استان هرمزگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.