سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,398

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ARCHITECTURE01_446

تاریخ نمایه سازی: 25 تیر 1393

چکیده مقاله آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن

یکی از مهمترین خصوصیات مکانیکی بتن مقاومت فشاری آن است که این مقاومت به عوامل مختلفی از جمله کیفیت مصالح مصرفی، طرح اختلاط و عمل آوری بتن بستگی دارد. نفوذپذیری و تخلخل بالا به دلیل ایجاد راه ورود مواد خورنده و زائد به داخل بتن از عوامل کاهش دهنده دوام بتن می باشد بتنی که دارای تخلخل و نفوذپذیری بالایی می باشد مقاومت فشاری آن نیز کاهش می یابد مقاومت فشارینمونه بتن سخت شده به دو صورت مخرب و غیرمخرب قابل اندازه گیری است یکی از انواع آزمایشات مخرب، گرفتن مغزه (کرگیری) از بتن سخت شده و اصلاح سطوح نمونه و کپینگ آن می باشد برای تعیین مقاومت فشاری بتن مغزه با استفاده از دستگاه جک بتن شکن و در نظرگرفتن قطر و ارتفاع نمونه و وجود میلگرد در آن لازم است مقاومت فشاری بتن توسط ضرایبی اصلاح گردد این روش یکی از ممطمئن ترین روشه ای تعیین مقاومت فشاری بتن است که درآیین نامه آبا هم به آن اشاره شده است روش دوم تعیین مقاومت فشاری بتن استفاده از آزمایشات غیرمخرب به صورت مستقیم یا غیرمستقیم است از جمله آزمایشات غیرمخرب می توان به آزمایش اولتراسونیک بتن و چکش اشمیت اشاره کرد در این م قاله به شرح و بررسی آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن، الزامات آیین نامه ای و محدودیت های این آزمایشات اشاره می شود.

کلیدواژه های آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن:

آزمایشات بتن ، اولتراسونیک بتن ، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن

نویسندگان مقاله آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن

ابراهیم خلیل زاده

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه راز کرمانشاه

نوذر مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه رازی کرمانشاه

محمد معین اکبری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه رازی کرمانشاه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
رمضانیانپور، دکتر علی اکبر، 1386؛تکنولوژی بتن، انتشارات علم و صنعت ...
استاندارها و دستور العمل های آزمایشات مکانیک خاک وزارت راه ...
مجموعه استاندارهای ترجمه شده شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه مکانیک خاک ...
آیین نامه بتن ایران(آبا) ...
Rajan L. Wankhadea , Amarsinh B. Landageb, (2013), Non -destructive ...
J. Alexandre Bogas f , M. Gloria Gomes, Augusto Gomes, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن" توسط ابراهیم خلیل زاده، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه راز کرمانشاه؛ نوذر مرادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه رازی کرمانشاه؛ محمد معین اکبری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه دانشگاه رازی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آزمایشات بتن، اولتراسونیک بتن، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5398 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین خصوصیات مکانیکی بتن مقاومت فشاری آن است که این مقاومت به عوامل مختلفی از جمله کیفیت مصالح مصرفی، طرح اختلاط و عمل آوری بتن بستگی دارد. نفوذپذیری و تخلخل بالا به دلیل ایجاد راه ورود مواد خورنده و زائد به داخل بتن از عوامل کاهش دهنده دوام بتن می باشد بتنی که دارای تخلخل و نفوذپذیری بالایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آزمایشات مخرب و غیرمخرب بتن با محوریت اولتراسونیک، چکش اشمیت و مغزه گیری بتن با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.