سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: HVAC03_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 497
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی و تحلیل اگزرژی یک سیکل تبرید اژکتوری
چکیده مقاله:
یک سیکل تبرید اژکتوری در نظرگرفته شده است. ابتدا الگوریتمی برای تحلیل ترمودینامیکی آن و یافتن نسبت دبی بهینه ارائه شده است. الگوریتم ارائه شده در نرم افزار EES، پیاده سازی شده و با کدنویسی و تعریف تابع در این نرمافزار، تحلیل ترمودینامیکی مساله انجام می گیرد .سپس سیکل مورد تحلیل اگزرژی قرار گرفته است و میزان بازگشت ناپذیریها و افت اگزرژی در تکتک اجزای سیکل محاسبه و درصد اتلاف اگزرژی در اجزای مختلف، نسبت به کل اگزرژی ورودی به سیستم محاسبه گردیده است. همچنین نسبت این اتلافات به کل اگزرژی ورودی سنجیده شده و در قالب نمودارهایی نمایش داده شده است. در این تحلیل نشان داده شده است که بیشترین بازگشت ناپدیری در اژکتور رخ می دهد، که نسبت به سایر اجزا اختلاف قابل ملاحظه ای دارد. در پایان ر اه کارهایی به منظور بهبود عملکرد سیکل ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
اگزرژي، سيكل تبريد اژكتوري، تحليل قانون دوم، بازگشت ناپديزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/268463/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گلچوبیان، هومن و بهبهانی نیا، سید علی و عمیدپور، مجید و پور علی، امید،1390،مدلسازی و تحلیل اگزرژی یک سیکل تبرید اژکتوری،سومین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع،تهران،،،https://civilica.com/doc/268463
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، گلچوبیان، هومن؛ سید علی بهبهانی نیا و مجید عمیدپور و امید پور علی)
برای بار دوم به بعد: (1390، گلچوبیان؛ بهبهانی نیا و عمیدپور و پور علی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تهیه غشاهای نانوکامپوزیتی به روش الکتروریسی جهت استفاده در بیوراکتور غشایی به منظور تصفیه پساب
- بررسی روش های اندازه گیری حلالیت دی اکسیدکربن در محلول های آمین در بارگذاری های پایین
- بررسی امکان تولید سوخت بیودیزل از میکروجلبک
- اندازه گیری میزان حلالیت گاز CO2 در محلول آبی DEA در حضور نانو ذرات SIO2
- ارزیابی کیفی تصفیه خانه آب شرب وصنعتی ومقایسه آن بااستانداردهای ملی و بین المللی (مطالعه موردی تصفیه خانه دغاغله شرکت ملی مناطق نفت خیزجنوب-اهواز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهبود بهره وری آب شیرین کن خورشیدی با افزایش آب گریزی در سطح چگالش
- بررسی ترمودینامیکی سیکل برایتون فوق بحرانی دی اکسید کربن با باز تراکم و بازیاب و مولد ترموالکتریک
- طراحی مسیر دو بعدی ربات پرنده بر مبنای درخت جستجوی تصادفی با قیود فضای پروازی
- مدل سازی عددی شكست هیدرولیكی سد با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
- بررسی عددی پروفیل سرعت در حوضچه های رسوبگیر اولیه به کمک هیدرولیک محاسباتی CFD
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.