جداسازی، شناسایی و مقایسه اسید لاکتیک باکتری های کیمچی تخمیری در ایران با نمونه های تجاری کشور کره به منظور معرفی یک محصول پروبیوتیک
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 885
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FNCSF01_169
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
کیمچی یک اصطلاح عمومی برای سبزیجات تخمیری است که به صورت سنتی در کره، چین و سایر کشورهای شرق آسیا تولید می شود . در این تحقیق دو فرمول متفاوت کیمچی تهیه گردید و پس از طی زمان تخمیر، (4/2>Ph) ابتدا کل جمعیت لاکتیک اسید باکتری ای نمونه ها مورد بررسی قرار گرفت سپس براساس خصوصیات بیو شیمیایی مورفولیژیکی کشت های جداسازی و خالص شده آنها مورد شناسایی قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست امده ایزوله های شناسایی شده شامل Leu.mesenteroides (6/8%) و L.bervis (11/28%) و L.fructosus(13/5%) و L.plantarum(16/5%) و L.homohiochii(20/3%) و L.fermentum(31/6%) بودند. به طور کلی 93/2% از باکتری ها لاکتوباسیلوس بودند و 6/8% از ایزوله های شناسایی شده شامل لوکونستوک بود که از این لحاظ با نتایج گزارش شده در مورد کیمچی کره ای همخوانی داشت. اما در مورد نوع لاکتوباسیلوس ها با پتانسیل پروبیوتیکی تفاوتهایی داشتند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا وسیعی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
فریده طباطبایی یزدی
دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
بهروز علیزاده بهبهانی
دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
منصور سعیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :