تحلیل عددی تهویه ی طبیعی در ساختمانهای با نمای دو پوسته، جهت امکانیابی کاهش استفاده از سیستمهای تهویه مطبوع در فصل زمستان

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 876

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

GUPSD01_0456

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از تهویه ی طبیعی در ساخمان ها به منظور تأمین رفاه و راحتی کاربران از نکات مورد ملاحظه در طراحی ساختمان بشمار می رود. بهره گیری از تهویه ی طبیعی، از استفاده ی بی رویه ی سیستم های تهویه مطبوع در ساختمان می کاهد. در این راستا نماهای دوپوسته، امکان تهویه ی طبیعی را در ضمن کنترل صوت، باد و باران فراهم می آورند. نماهای دو پوسته ساختمان را در برابر شرایط آب و هوایی مختلف محافظت می نمایند و سبب می شود تا کربران بدون مواجهه با معضلات موجود در نماهای تک پوسته از دریچه های بازشونده در فضای ار و زندگی خود بهره مند شوند. دو پوسته شدن نمای اسختمان امکان تنظیم گرما، سرما، نور، باد و همچنین سروصدای بیرون را می دهد، به طوری که راحتی و رفاه ساکنین را بدون اتلاف انرژی تأمین می نماید. بدین منظور در این مقاله ضمن تحلیل چگونگی تهویه طبیعی در سیستم های مختلف نماهای دوپوسته، به تحلیل عددی نتایج دو پوسته شدن بناها در اسختمانهای مناطق گرم و خشک ایران به منظور تعدیل دمای داخل ساختمان در فصل زمستان پرداخته و با مقایسه ی دو روش تهویه حفره ی هوا در نماهای دوپوسته درفصل زمستان، به گزینه ی بهتر با عملکرد بالاتر خواهیم رسید.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

وحید افشین مهر

استادیار گروه معماری، دانشگاه پیام نور تهران

فهیمه عارف

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه پیام نور تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :