بررسی کاربردها و مزایای واحدهای تولید برق و گرمای همزمان (CHP)مبتنی بر پیل سوختی و شبیه سازی یک واحد کوچک با در نظر گرفتن سناریوهای مختلف
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,074
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCEE16_260
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
شبکه های مبتنی بر مولدهای تولید همزمان برق و گرما در ظرفیت های پایین، در آینده نقش بسیار مهمی را در تامین انرژی بشر در سیستم های غیرمتمرکز قدرت ایفا خواهند نمود. این مولدها می توانند با مولدهای حرارتی در منازل کوچک رقابت کنند و همچنین به طور همزمان برق مورد نیاز خانه را تولید کرده و یا در مواقع لزوم به شبکه بالادست برق ارسال بنمایند. در این مقاله ابتدا به بررسی انواع، مزایا و کاربردهای سیستم های مبتنی بر CHP با تمرکز بر واحدهای CHP مبتنی بر پیل سوختی پرداخته و در ادامه برای یک واحد دانشگاهی ظرفیت بهینه CHP با استفاده از نرم افزار CHPSIZER معین می گردد و نتایج تحت سناریوهای مختلف مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه رحیمی
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مسعود مقدس تفرشی
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مسعود علی اکبر گلکار
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :