سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 216_2696955834
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,425
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر دو مولفة افقی زلزله در تحلیل دینامیکی ساختمانهای مهاربند برون محور فولادی
چکیده مقاله:
در تحلیل لرزه ای ساختمانها معمولا اثر مولفة اصلی (طولی) زلزله به طور مستقل و جداگانه در جهات مرجع سازه در نظر گرفته میشود. با توجه به اینکه، همزمان با مولفة اصلی زلزله، مولفة دوم(عرضی) هم برساختمان اثرمی کند، در آیین نامة زلزلة ایران به این نکته توجه شده است. در این مطالعه اثر همزمان دو مؤلفة افقی زلزله بر روی ساختمانهای دارای سیستم مهاربندی برون محور بررسی می شود. در این ساختمانها، مدلهای دارای ستون گوشه وبدون ستون گوشه و ساختمان دارای سیستم ترکیبی در پلان قرارخواهد گرفت. همچنین در ساختمانهای مهار بندی شده در دو جهت و دارای ستون گوشه، خروج از مرکزیت بتدریج در مدلهای مختلف تغییر داده می شود. مشاهده گردید که در حالت خطی، معمولا پاسخ حداکثر سازه تحت اثر دو مولفه بیشتر از یک مولفه بوده و زوایای بحرانی تحت اثر دو و یک مولفه یکسان نیستند. همچنین اختلاف نیروی محوری حداکثر ستونهای گوشه تحت اثر دو ویک مولفه بیشتر از ستونهای غیر گوشه در ساختمان دارای ستون گوشه است واین اختلاف در ستونهای گوشة ساختمان دارای ستون گوشه کمتر از مقادیر نظیر در ستون های هم موقعیت در ساختمان دارای سیستم ترکیبی است. پس با توجه به منظم ویا نامنظم بودن ساختمانها و نحوة آرایش بادبندها و وجود سیستم ترکیبی در ساختمان حساسیت به اثر همزمان دو مولفة افقی زلزله متفاوت میباشد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 216_2696955834 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خوشنودیان، فرامرز و پورشاء، مهدی،1383،بررسی اثر دو مولفة افقی زلزله در تحلیل دینامیکی ساختمانهای مهاربند برون محور فولادی،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، خوشنودیان، فرامرز؛ مهدی پورشاء)
برای بار دوم به بعد: (1383، خوشنودیان؛ پورشاء)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله، استاندارد _ 280- ...
- پورشاء، مهدی، بررسی دو مولفه افقی زلزله در تحلیل لرزه ...
- International Building Code, 2000 ...
- Wilson, E.L. et al.. A clarification of the orthogonal effects ...
- Lopez, O.A. and Torres, R., The critical angle of seisnic ...
- Fernandez -Davila, I., Cominetti, S. F Cruz, E. , .Considering ...
- F CRUZ, E. and cominetti, S., Three-dimens ional buildings subjected ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی رفتار لرزه ای سازه های دارای دیوار برشی فولادی تقویت شده با کامپوزیت FRP
- مقایسه ی انواع اتصالات دیوار برشی مرکب در قاب صلب
- بررسی سازه های فولادی نامنظم با در نظر گرفتن جداساز لرزه ای تحت تحریک زلزله سه مولفه ای
- بررسی عملکرد ساختمان های دارای سیستم جداساز پایه لاستیکی هسته سربی (LRB)
- ارزیابی و تحلیل مقایسه ای رفتار دیوارهای برشی بتنی با دیوار برشی کامپوزیت در ساختمانهای فولادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.