بررسی کارایی حذف آرسنات از آب توسط ترکیبی از نانو ذرات آهن صفر ظرفیتی سنتز شده به روش سبز و امواج آلتراسونیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 827
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ECONF01_595
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
آرسنیک از جمله آلاینده های شیمیایی حاصل از فعالیت های طبیعی و انسانی است. آرسنیک محلول در آب به شدت سمی بوده و از طریق آشامیدن وارد بدن انسان ها شده باعث ایجاد عوارض بهداشتی، سلامتی و حتی سرطان خواهد شد. هدف از این مطالعه بررسی کارایی حذف آرسنات از آب توسط ترکیبی از نانو ذرات آهن صفر ظرفیتی سنتز شده به روش سبز و امواج آلتراسونیک می باشد. این مطالعه در مقیاس آزمایشگاهی است و از عصاره چای سبز به عنوان یک عامل کاهنده زیست تخریب پذیر، غیرسمی و «سبز» به جای سدیم بوروهیدرید برای سنتز نانو ذرات آهن صفر ظرفیتی استفاده شد، همچنین تاثیر پارامترهای: میزان در جاذب، pH و توان امواج آلتراسونیک بر کارایی حذف مورد مطالعه قرار گرفت. یافته ها: براساس نتایج به دست آمده بازدهی حذف آرسنات تحت تأثیر هر سه پارامتر مورد بررسی می باشد. با افزایش دز نانو ذرات بازدهی حذف آرسنات افزایش یافته اما به دنبال افزایش pH و توان امواج آلتراسونیک بازدهی حذف کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ابوالفضل عاشوری
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش HSE
باقر انوری پور
عضو هیئت علمی دانشکده نفت شهید تندگویان، دانشگاه صنعت نفت آبادان، آبادان - ایران
نعمت الله جعفرزاده حقیقی فرد
مرکز تحقیقات و فناوری های محیط زیست، دانشگاه جندی شاپور اهواز، اهواز - ایران و دانشکده بهداشت، دانشگاه جندی شاپور اهواز، اهواز - ایران
محسن متوسل
عضو هیئت علمی دانشکده نفت شهید تندگویان، دانشگاه صنعت نفت آبادان، آبادان -ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :