تأثیر خودروهای برقی قابل اتصال به شبکه (Plug-in Electric Vehicle) بر مدیریت بهینه انرژی در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,462
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ECONF01_588
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393
چکیده مقاله:
در کنار مسائل زیست محیطی و بازده بسیار پایین خودروهای متداول امروزی، مشکلات مربوط به اقتصاد و امنیت تأمین انرژی و نیز پیشرفت های صورت گرفته در عرصه فن آوری موجب توجه روزافزون به خودروهای برقی در سالیان اخیر شده است. از سوی دیگر با توجه به پیش بینی های صورت گرفته، سیستم های قدرت آینده دارای حجم بالا یی از منابع انرژی تجدیدپذیر هستند. یکی از راه کارهای پیشنهادشده برای نفوذ هر چه بیشتر این منابع در سیستم های قدرت تجدیدساختاریافته، استفاده از پتانسیل خودروهای برقی به عنوان ابزاری ذخیره ساز برای هموارسازی نوسانات توان ناشی ازمنابع تولید پراکنده به ویژه برق بادی است. باتری خودروهای برقی در مواقع پارک خودرو به شبکه متصل است و در صورت اتصال تعداد قابل توجهی از این خودروها به شبکه، با فرض مجموعه هایی از این خودروها به عنوان نیروگاه های کوچک می توان تحت فن آوری خودرو به شبکه (V2G) و در محیط شبکه هوشمند برق از مزایای تعامل بین خودروهای برقی و سیستم قدرت استفاده کامل و بهینه نمود. این نیروگاه های مجازی کوچک نسبت به نیروگاه های سریع راه انداز موجود دارای سرعت راه اندازی بسیار بالاتر و هزینه راه اندازی بسیار پایین تر هستند و با به کارگیری آنها امکان ارائه یک سیستم انرژی کاملا اقتصادی، قابل اعتماد و پایدار همراه با مدیریت بهینه انرژی فراهم می گردد. از کاربردهای دیگر خودروهای برقی در سیستم قدرت می توان به ارائه خدمات جانبی (از قبیل تنظیم توان، ذخیره چرخان و توان راکتیو) و افزایش بار پایه از طریق هموار نمودن منحنی بار و به تبع آن افزایش بازده کل سیستم اشاره نمود. همچنین خودروهای برقی از طریق یک تجمیع کننده و یا در قالب قرارداد اشتراک ویژه با شرکت توزیع می توانند مشارکت فعالی در بازارهای برق داشته باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
احمد محمدی
کارشناسی ارشد برق قدرت از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی
مهدی پرتو
کارشناسی ارشد برق قدرت از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی
محمدصادق قاضی زاده
کارشناسی ارشد برق قدرت از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :