سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 573

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECONF01_258

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

چکیده مقاله مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس)

لاشبرگ ها همراه با دیگر بقایای گیاهی از جمله ریشه های مرده و شاخه ها، منابع اصلی انرژی، کربن و دیگر عناصر غذایی برای موجودات زنده خاکزی هستند [11] . لاشبرگ بهترین عامل در امر حفاظت و پایداری خاک است که در اثر تجزیه ی آنها درصد مواد آلی خاک افزایش یافته که ضمن اصلاح خاصیت شیمیایی آن، تولید و محصول گیاهی را افزایش می دهد [7] . در این مطالعه از تکنیک کیسه لاشبرگ [ 51،51 و 9 ] با ابعاد 20×20 سانتی متر و منافذ دو میلی متر استفاده می شود. پس از اخذ نتایج آزمایش، تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار ( SPSS (V.20 و رسم نمودارها به کمک نرم افزار Excel انجام شد. مقدار کربن اندام ساقه در گونه ی B.tomentellus پس از 12 ماه به 49/96 درصد کاهش یافت. مقدار کربن اندام ساقه درگونه ی P.ferulaceae پس از 12 ماه به 43/37 درصد کاهش یافت. مقدار کربن اندام برگ در لاشبرگ این گونه، پس 12 ماه به 20/15 درصد کاهش یافت. مقدار کربن ترکیب برگ و ساقه این گونه پس از 12 ماه به 37/20 درصد کاهش یافت. مقدار کربن ترکیب برگ و ساقه گونه های B.tomentellus و P.ferulaceae پس از 12 ساقه هر دوگونه نسبت به برگ و حالت ترکیبی می باشد. دلیل آن را می توان به تراکم بیشتر ساقه گونه های مذکورو در نتیجه افزایش سطح کربن گیری مربوط دانست.

کلیدواژه های مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس):

نویسندگان مقاله مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس)

زهرا یوسفی

دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

زینب جعفریان

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدمحمد حجتی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

محمد طیبی خرمی

مربی پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی بعثت

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
باغبانی، ش، (1387)، بررسی ارتباط کیفیت لاشبرگ و اندام‌های هوایی ...
جعفری، م و رحیم زاده هلق، ن. (1383). مقایسه‌ی کیفیت ...
_ صادقیان، س0، جعفری، ع. و حمزه پور، م.(1384). فلور ...
حاجی بگلو، ع. (1385). بررسی ارتباط کیفیت لاشبرگ و اندام ...
رحیم‌زاده هلق، ن.، (1383)، بررسی کیفیت لاشبرگ و اندام هوایی ...
شرافتمند راد، م.، مصداقی، م.. و بهره‌مند، ع.، (1388)، اندازه‌گیری ...
مقدم، م، (1386)، مرتع و مرتعداری، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ ...
Franck, M., Bruce, A., Stuart, F. and Chistopher, B. (1997). ...
Jacob, M., Viedenz, K. and Polle, A. and Thomas, F.M. ...
Karradias, V.A., D. Alifragis, A. Tsiontsis, G. Brofas & G. ...
Ranger, J. Co lin-Belyrand, M. and Nys, C. (1995). Le ...
Rapp, M. and Leonardi, S., (1988), Evolation la litiere au ...
Sariyildiz, T. and Anderson, J.M. (2003). Interactions between Litter quality, ...
Throop, L., Holland: results from the CENTURY model. Global Change ...
Wardle, D.A. Bonner, K.I. and Barker, G.M. (2002). Linkages between ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس)" توسط زهرا یوسفی، دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ زینب جعفریان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدمحمد حجتی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ محمد طیبی خرمی، مربی پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی بعثت نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لاشبرگ، کربن، Bromus tomentellus ، Prangos ferulaceae هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 573 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لاشبرگ ها همراه با دیگر بقایای گیاهی از جمله ریشه های مرده و شاخه ها، منابع اصلی انرژی، کربن و دیگر عناصر غذایی برای موجودات زنده خاکزی هستند [11] . لاشبرگ بهترین عامل در امر حفاظت و پایداری خاک است که در اثر تجزیه ی آنها درصد مواد آلی خاک افزایش یافته که ضمن اصلاح خاصیت شیمیایی آن، تولید و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه میزان کربن لاشبرگ گونه های مرتعی Bromus tomentellus و Prangos ferulaceae در مدت زمان یک سال (مطالعه موردی: ایستگاه آموزشی پژوهشی حسین آباد استان فارس) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.