سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ARUES01_451
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,518
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله میراث صنعتی در جهان و ایران
چکیده مقاله:
میراث صنعتی از مفاهیم نسبتاً جدید مطرح شده در حوزه میراث فرهنگی کشورهای توسعه یافته است و در تعریف جهانی عموما دربرگیرنده بقایای ملموس و ناملموس اولین گام های صنعتی شدن جوامع را در بر می گیرد. نهادهای بین المللی و محلی مرتبط با حفاظت و احیای مطالعاتی و عملیاتی میراث صنعتی شکل گرفته اند و منشورها و دستور کارهایی به عنوان ضوابط و معیارها، سندیت یافته است. هرچند در ایران علی رغم وجود پشتوانه ای قوی برای بازتعریف بومی میراث صنعتی، هنوز تعریفی روشن از مفهوم میراث صنعتی ارائه نشده است، با این حال بقایای مصادیق ملموس میراث صنعتی با تعریف جهانی که عمدتاً محصولات معماری صنعتی هستند ذیل عنوان میراث فرهنگی موضوع مطالعه ی معمارانه و مرمتگرانه قرار گرفته اند. میراث ناملموس صنعتی نیز در تاریخ نگارهای حرفه ای بیشتر مورد توجه مورخان بوده و هیچگاه به مجموع آثار ملموس و ناملموس آغازین سالهای ورود صنعت مدرن به کشور به چشم میراث به عنوان برآیندی ارزشمند و نقطه عطفی روشن در تاریخ معاصر توجه علمی نشده است. بدیهی است در کشورهایی که رو به سوی صنعتی شدن دارند، لازمه ی تعریف فرهنگ صنعتی و مولفه های آن، پرداختن به ریشه های تاریخی فرهنگ و صنعت، بالاخص توجه ویژه به مصادیق عینی و ذهنی فرهنگ صنعتی در مقطع زمانی آغاز صنعتی شدن است.
کلیدواژه ها:
صنعت، ميراث صنعتي، معماري صنعتي، فرهنگ صنعتي، تاريخ صنعت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/263709/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاضی مقدم، علیرضا و مداحی، مهشید،1392،میراث صنعتی در جهان و ایران،اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/263709
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، قاضی مقدم، علیرضا؛ مهشید مداحی)
برای بار دوم به بعد: (1392، قاضی مقدم؛ مداحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیرتحول معماری صنعتی در کارخانه ها ی پهلوی اول
- تحلیل راهبردی از نقش احیای میراث صنعتی بر سیاستهای توسعه درونزای شهری با رویکرد پایداری اجتماعی (نمونه موردی:کارخانه روغن نباتی شکوفه بابل)
- میراث صنعتی؛ بازطراحی عملکردی کارخانه سیمان ری
- حفاظت از میراث صنعتی معاصر ایران و تبیین استراتژی های مداخله با نگاهی ویژه به مجموعه کارخانه های معاصر تهران
- هویت معماری در متن میراث صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.