سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CEUCONF04_651
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 850
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله میراث صنعتی؛ بازطراحی عملکردی کارخانه سیمان ری
چکیده مقاله:
کشور ایران دارای آثار فرهنگی متعدد از دورههای کهن تا دوره معاصر است. در اثر سیر تحولات سده های اخیر،آثار ارزشمندی از دوره صنعتی شدن ایران بر جای مانده که حفاظت و باز زنده سازی آنها در قالب باز طراحی، مرمت و ....در راستای حفظ میراث صنعتی ایران حایز اهمیت می باشد. بحث حفاظت از میراث صنعتی مبحث جدیدی است که در دنیا مورد توجه و بررسی قرار گرفته و در سالهای اخیر به طور جدی به آن پرداخته می شود. حفاظت از بناهای صنعتیبیانگر تحولات فکری و دستاورد های مختلف جوامع بشری از جمله مقوله معماری می باشد. از این رو پژوهش حاضر بهدنبال یافتن راهحلهایی برای استفاده از فضاهای صنعتی بلا استفاده ای است که امروزه فرصت های مناسبی برای بالا بردن سرانه های خدمات شهری ایجاد کرده اند. با توجه به ارزش های موجود در این بناها، حفاظت از بناهای صنعتی درجهت افزایش بار ارزشی شهر حایز اهمیت میباشد. پژوهش حاضر تلاشی است در جهت یافتن راه های نظری و عملی فرصت های گرانبهای فضاهای غیر کار کردی که به عنوان معذل در داخل بافت شهر قرار دارند
کلیدواژه ها:
میراث صنعتی، صنعتی شدن، حفاظت، باز زنده سازی، باز طراحی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/612377/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب کرمانی، محمد و جبارپور، مهتاب،1395،میراث صنعتی؛ بازطراحی عملکردی کارخانه سیمان ری،چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/612377
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، عرب کرمانی، محمد؛ مهتاب جبارپور)
برای بار دوم به بعد: (1395، عرب کرمانی؛ جبارپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازشناسی سیر تحول حفاظت میراث صنعتی با تاکید بر دوره پهلوی اول
- سیرتحول معماری صنعتی در کارخانه ها ی پهلوی اول
- میراث صنعتی در جهان و ایران
- تحلیل راهبردی از نقش احیای میراث صنعتی بر سیاستهای توسعه درونزای شهری با رویکرد پایداری اجتماعی (نمونه موردی:کارخانه روغن نباتی شکوفه بابل)
- حفاظت از میراث صنعتی معاصر ایران و تبیین استراتژی های مداخله با نگاهی ویژه به مجموعه کارخانه های معاصر تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.