مقایسه سطوح مختلف گلوتامین بر پر آوری شاخساره در کشت بافت رز رقم مینیاتوری

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 645

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCANR06_377

تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393

چکیده مقاله:

یکی از روشهای نوین در کشاورزی روش کشت بافت است که در آن با استفاده از یک سلول گیاهی می توان تعداد زیادی گیاهتولید کرد و رشد آنها را افزایش داد. گلوتامین یک اسید آمینه ضروری است که به عنوان منبع نیتروژن احیا شده به کار میرود.این آزمایش در سال 1391 به منظور بررسی تاثیر غلظتهای مختلف گلوتامین بر پرآوری شاخساره رز مینیاتوری در شرایط درون شیشهای به صورت طرح کاملا تصادفی در 3 تیمار و 5 تکرار اجرا گردید. تیمارهای مختلف آزمایش شامل محیط VS با غلظتهای مختلفی از گلوتامین 0، 250، 500 میلی گرم بر لیتر بود. پس از 21 روز شاخصهای طول شاخساره، تعداد شاخساره ، تعداد برگ، ن اندازهگیری شده و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار 500 میلی گرم بر لیتر گلوتامین بهترین تیمار جهت پرآوری شاخساره رز مینیاتوری میباشد

نویسندگان

مریم جم زاد فرد

کارشناس ارشد،گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

موسی موسوی

استادیارگروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • خوشخوی م. 137. فنون کشت بافت برای گیاهان باغبانی (بوستانداری). ...
  • Fitch, C. M. 1977. The Complete Book of Miniature Rose ...
  • نمایش کامل مراجع