سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 210_4556469970
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,713
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روند مدیریت ریسک در صنعت ساخت
چکیده مقاله:
علیرغم جایگاه مهم مدیریت ریسک بعنوان یکی از محدوده های مدیریت پروژه و علیرغم اهمیت آن از نظر نزدیک کردن مجریان پروژه ها به اهداف پروژه ، متاسفانه در کشور ما به این موضوع اهمیت کمی داده شده است و در کمتر سازمانی اعم از کارفرما یا پیمانکار ، دید صحیح و کاملی نسبت به عملیات مدیریت ریسک وجود دارد . بنابراین ایجادفرهنگ نگاه علمی به مدیریت ریسک، معرفی علمی و جامع این فرآیندو درنهایت تطبیق فرآیند علمی با واقعیتهای موجود در پروژه های عمرانی کشورسه ضرورت اساسی می باشد .هدف از انجام این تحقیق ، معرفی عملیات مدیریت ریسک وارائه یک متدولوژی جامع مدیریت ریسک(پیگیری ضرورت دوم) بوده است. بر این اساس در این مقاله ، ابتدا مفاهیم ریسک ومدیریت ریسک پروژه وسپس، فرآیند جامع مدیریت ریسک پروژه که با عنوان ‹‹ مدیریت نامعلومی پروژه››یا ‹‹PUMA ›› نامیده می شود ، ارائه گردیده است.این متدولوژی جامع برای پروژه های ساخت از زاویه دید کارفرما تدوین و آماده شده است و قابل اصلاح و تطبیق برای استفاده پیمانکاران نیز می باشد .همچنین یک الگوریتم برای ساده سازی فرآیند عمومی بر اساس پیچیدگی واندازه نسبی پروژه و نیز سطح بلوغ سازمان در نگاه به مدیریت ریسک ارائه شده و در نهایت تقابل و تعامل مراحل مختلف فرآیند PUMA با چرخه زندگی یک پروژه ساخت ازنگاه کارفرما مورد اشاره قرار گرفته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 210_4556469970 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/259/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی نائینی، سعید،1383،بررسی روند مدیریت ریسک در صنعت ساخت،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/259
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، محمدی نائینی، سعید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، محمدی نائینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- آلادبوش» حمید، ? مفاهیم و کلیات دانش مدیریت پروژه6ناشر : ...
- Olli kinnunen _ (2000) . Manegement Of Project Risks In ...
- _ Roozbeh Kangari , Member Of ASCE.(1995) . Risk Management ...
- Syed Mahmood Ahmed _ Salman Azhar And Irtishad Ahamad _ ...
- Alfredo Del Cano , P.E. , Member Of ASCE _ ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- شناسایی و ارزیابی ریسک در پروژه های زیربنایی با استفاده از مدل CFPR مطالعه موردی: تصفیه خانه آب شیرین شهر اهواز(1391)
- شناسایی و ارزیابی ریسکهای موثر در پروژه های ساخت شرکت ملی نفت ایران موردکاوی منطقه پارس جنوبی(1391)
- نقش و یافته های نوین مدیریت ریسک وساخت در پروژه های عمرانی ایران(1393)
- بررسی مدیریت ریسک و ایمنی در پروژه های ساختمانی(1393)
- بررسی اجمالی مدیریت ریسک پروژه(1394)
- بررسی و رتبه بندی ریسک های مرحله ساخت و ساز در پروژه های ساختمانی کوچک(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 6 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.