تاثیر سطوح مختلف غذایی جلبک Chaetoceros calcitrans روی مقدار کاروتنوئید کل کوپه پود کالانوئید Acartia clausi دریای خزر با حلال های مختلف
محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 561
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NACONF01_0744
تاریخ نمایه سازی: 25 خرداد 1393
چکیده مقاله:
گسترش صنعت آبزی پروری سبب افزایش تقاضا برای رنگدانه ها شده است. کوپه پودها قادر به ساخت رنگدانه ها نمی باشند، بنابراین آنها بایستی رنگدانه های مذکور را از طریق غذا بدست آورند. در این تحقیق جلبک Chaetoceros calcitrans در سه سطح 5000، 15000 و 30000 سلول در هر میلی لیتر به منظور تغذیه استفاده شد. این تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تیمار و به ازای هر تیمار سه تکرار انجام گردید. نتایج نشان داد که در بین تیمارهای آزمایش، بیشترین میانگین کاروتنوئید کل در سطح 30000 سلول در هر میلی لیتر جیره جلبکی مشاهده شد اما اختلاف معنی داری با سطوح 5000 و 15000 جیره جلبکی مشاهده نشد (P>0/05) . نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از سطوح بالاتر این جلبک و حلال متانول می تواند دارای اثرات مثبتی روی کاروتنوئید کل A. clause و میزان استخراج آن داشته باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم نوبخت
دانشجوی کارشناسی ارشد شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
محمدکاظم خالصی
استادیار گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
ابوالقاسم اسماعیلی
استادیار گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
خسرو جانی خلیلی
مربی گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :