سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,690

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACA01_014

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1393

چکیده مقاله ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی

یکی از رایج ترین راه های مقابل با نیروهای جانبی درسازه های فولادی استفاده از سیستم بادبندی است در روش های متداول برای مهاربندی قابهای فولادی بنا به اقتضا و نیاز سازه در یک یا چند دهانه از طبقه نخست تا آخرین طبقه به صورت پیوسته و بدون جابجایی دهانه مهاربندی در ارتفاع به شکل ستونی روی هم قرار داده می شود. در حالت سیستم پراکنده روی هم بودن بادبندها بهم خورده و متناسب با رفتار و کارآیی بهتر سازه ممکن است بادبندها در هر طبقه در دهانه ای خاص و متفاوت قرار گیرد. این موضوع میتواند در بهینه سازی سازه ها که یکی از مهمترین مباحث در رشته سازه است بسیار مفید و کارآ واقع شود در این مقاله ضمن بررسی تاثیر انواع آرایش سیستم مهار بندی ضربدری بر رفتار سازه با استفاده از نرم افزار و معرفی بهینه ترین آرایش بادبندی از نظر کنترل و کاهش تغییر مکان های جانبی و زمان تناوب سازه و نیروهای داخلی اعضاء در قسمتی دیگر تاثیر نوع زمین زیر سازه براساس تقسیم بندی آمده در استاندارد 2800 ویرایش سوم بر تغییر مکان جانبی سازه به هر دو روش استاتیکی و دینامیکی طیفی مورد بررسی قرار گرفته است که هدف از آن بررسی تاثیر نوع خاک در رفتار سازه و بررسی اختلاف نتایج به دست آمده از تحلیل استاتیکی و دینامیکی طیفی می باشد در نهایت این رویکرد می تواند منجربه طراحی بهینه و اقتصادی سازه ها گردد و می تواند به عنوان یک توصیه در طراحی ها مورد توجه قرار گیرد

کلیدواژه های ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی:

سیستم بادبندی ، سیستم پراکنده ، بهینه سازی سازه ها ، روش تحلیل استاتیکی ، روش تحلیل دینامیکی طیفی

نویسندگان مقاله ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی

رضا حیدری

مربی مدرس رشته ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران

حسین داوودی آزاد

مربی معاونت و مدرس رشته ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
آیین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800)، ویرایش سوم، ...
زهرایی، سید مهدی (1381)، «جنبه های کاربردی مقاوم سازی». سمینار ...
طباطبایی، محمد رضا (1387) «آموزش کاربردی محاسبات ساختمان» ...
مرعه، سعید (1389) «طراحی دستی «ETABSSAFE ...
- تنکابنی پور، سید مهدی (1386) «اصول مقاوم سازی ساختمان ...
مقدم، ح. مهندسی زلزله - مبانی و کاربرد .1387، ...
عسگری، ج. مهاربندی سازه های فولادی با استفاده از سیستم ...
Computers and Structures, Inc. SAP2000, version 7.4, Integrated structural analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی" توسط رضا حیدری، مربی مدرس رشته ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران؛ حسین داوودی آزاد، مربی معاونت و مدرس رشته ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم بادبندی ، سیستم پراکنده ، بهینه سازی سازه ها ، روش تحلیل استاتیکی ، روش تحلیل دینامیکی طیفی هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1690 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از رایج ترین راه های مقابل با نیروهای جانبی درسازه های فولادی استفاده از سیستم بادبندی است در روش های متداول برای مهاربندی قابهای فولادی بنا به اقتضا و نیاز سازه در یک یا چند دهانه از طبقه نخست تا آخرین طبقه به صورت پیوسته و بدون جابجایی دهانه مهاربندی در ارتفاع به شکل ستونی روی هم قرار داده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه طرح بهینه چیدمان مهاربند هم محور ضربدری در سازه های فولادی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.