مبارزه با آفات محیطی در سازمان میادین میوه و تره بار فرآورده های شهرداری تهران

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,022

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PCEPSD01_104

تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1393

چکیده مقاله:

جوندگان (موش)، موجوداتی هستند که وجودشان بشر را به وحشت می اندازد. این جانور موذی به راحتی از بذری که در زمین پاشیده می شود تا ریشه، برگ، میوه، دانه و محصولات داخل انبار و م واد غذایی موجود در زباله ها تغذیه می کنند. از دیرباز حشرات و جانوران موذی به سبب ایجادمزاحمت برای انسان و سایر موجودات زنده مورد ت وجه قرار گرفته اند. انتقال ع وامل بیماری زا به روش ها و به صورت مختلف توسط حشرات و جانوران موذی و ایجاد اپیدمی های چندان بزرگ جان هزاران انسان را با خطر جدی مواجه نموده و گاهی سبب مرگ می شود. از روش های مبارزه با جوندگان (موش) طعمه گذاری با (پلیت، وکس و برادیفاکوم) در خیابان ها، که در حفظ بهداشت محیط زیست، نقش مهمی در کاهش جمعیت این جانوران موذی خواهد داشت. در نتیجه شرکت های مختلف تولید ک ننده سموم و طعمه های مسمم شروع به شناخت سیستم ایمنی و عصبی انواع موش ها و عادات رفتاری با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی نموده و شروع به تولید انبوه سموم و سعمه های مسموم جهت از بین بردن جوندگان موذی نموده اند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

میثم حیدری

کارشناسی، کارشناس طب کار معاونت بهداشت و کنترل کیفیت سازمان میادین میوه و تره بار فرآورده های شهرداری تهران

رخشاد حجازی

مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشکده فنی و مهندسی محیط زیست

ندا فلاح نژاد مجرد

دانشجوی دوره دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده کشاورزی، گروه حشره شناسی کشاورزی و کارشناس مسئول طب کار معاونت بهداشت و کنترل ک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :