سال انتشار: 1386
محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE15_196
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,482
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یک پیاده سازی موازی برای الگوریتم بقا
چکیده مقاله:
مهمترین محدودیت در تحقیقات مربوط به شبکه های عصبی، زمان بالای آموزش آنها می باشد. یک راه حل برای کاهش زمان آموزش، استفاده از نقاط توازی موجود در شبکه و مگاشت آن بر روی یک کامپیوتر موازی است. یکی از روشهای نگاشت، روش افراز نرون میباشد. در این روش داده های زیادی بین پردازشگر ها مبادله شده و پیچیدگی ارتباطی بالا میباشد. لذا زمان زیادی صرف مبادله اطلاعات شده و زمان آموش افزایش می یابد . هزینه ارتباطات متناسب با تعداد نرونهاست. اگر تعداد نرونها خحیلی کم باشد. با اینکه شبکه دارای هزینه ارتباطی پائینی خواهد بود ولی قادر به یادگیری مسئله نخواهدبود. از طرف دیگر شبکه های با تعداد بالای نرون، دچار Overfitting شده و قدرت تعمیم پائینی خواهد داشت علاوه بر این آموزش اینگونه شبکه ها مستلزم هزینه ارتباطی بالایی خواهد بوذد. لذا نیاز به الگوریتمهای داریم که بتوان تعداد بهینه نرونها را تعیین کرد. یکی از الگوریتمهای موجود، الگوریتم بقا نرون می باشد. در این مقاله یک الگوریتم موازی تحت عنوان الگوریتم بقا نرون موازی ارایه می گردد. با استفاده از الگوریتم پیشنهادی می توان هزینه ارتباطی بین پردازشگر ها را کاهش داده در نتیجه زمان آموزش را تقلیل داد. الگوریتم مذکور بر روی کاربرد بازشناسی واجهای فارسی اعمال شد. نتایج شبیه سازی ها نشان می دهد الگوریتم پیشنهادی از سرعت بالایی نسبت به روش افراز نرون برخوردار می باشد.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي عصبي ، پردازش موازي ، اتوماتهاي يادگير ، هزينه ارتباطات ، يادگيري ساختار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشعوفی، بهبود و میبدی، محمدرضا و معتمدی، سیداحمد،1386،یک پیاده سازی موازی برای الگوریتم بقا،پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/25265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، مشعوفی، بهبود؛ محمدرضا میبدی و سیداحمد معتمدی)
برای بار دوم به بعد: (1386، مشعوفی؛ میبدی و معتمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.