طراحی آنتن یک رادار آرایه فازی نمونه به همراه باند گپ الکترومغناطیسی و ارزیابی عملکرد این آرایه به هنگام از کار افتادن بعضی از عناصر تشعشعی

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 8,380

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEE15_148

تاریخ نمایه سازی: 17 بهمن 1385

چکیده مقاله:

اصولا پارامترهای زیادی در طراحی رادار آرایه فازی نقش دارند. بسته به اینکه این رادار محل ثابت یا متحرکی داشته باشد، در عملیات زمینی، دریایی، هوایی و حتی فضایی کاربرد داشته باشد، نوع عناصر تشعشعی آنتن این رادار، تعداد و چیدمان آنها متغیر خواهد بود. همچنین باتوجه به اینکه مهمترین قسمت رادار ارایه فازی که نقش تعیین کننده ای در دریافت آن دارد آرایه آنتن آن می باشد لذا خراب شدن عناصر تشعشعی یک آنتن آرایه فازی در هنگام کار، به نحوی که هیچ سیگنالی از این عناصر معیوب ارسال و یا دریافت نگردد، از نقاط ضعف این آنتن ها به شمار می رود. بنابراین اطمینان از سلامت کارکرد هر یک از عناصر تشعشعی می تواند بسیار مهم باشد. لذا با توجه به این موارد در این مقاله به طراحی آرایه آنتنی جدید در باند C پرداخته شده و سپس اثر از کار افتادن بعضی از عناصر و حتی زر آرایه ها بر روی الگوی تشعشعی در نقاط مختلف آرایه ای با 2880 عنصر تشعشعی پرداخته شده است. همچنین در این مقاله راه حلی جهت کمتر نمودن تزویج متقابل عناصر تشعشعی با استفاده از باند گپ الکترومغناطیسی ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها:

طراحی آنتن های آرایه فازی ، رادار ارایه فازی ، خطا در ارایه های فازی

نویسندگان

مرتضی کازرونی

دانشجوی دکترای دانشگاه علم و صنعت ایران و هیئت علمی دانشگاه صنعتی مال

احمد چلداوی

دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران

همایون عریضی

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران

سیدحسین محسنی ارمکی

هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :