سال انتشار: 1386
محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE15_130
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,214
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی باند توقف کامل در کریستال های فوتونی دو بعدی
چکیده مقاله:
کریستال های فوتونی یک پیشرفت فوق العاده در تکنولوژی مخابرات نوری هستند، که توجه همگان را به خود معطوف ساخته اند. در این مقاله ابتدا شبکه های مربعی با میله های دی الکتریک در هوا (مدل میله ای) و حفره های هوا در دی الکتریک (مدل حفره ای) و شبکه هایمربعی با استوانه های مکعبی هوا در دی الکتریک (مدل رگه ای) معرفی شده اند. بررسی باند توقف در این شبکه ها نشان می دهد که شبکه ی مربعی با حفره های هوا (با شعاع زیاد) در ماده ی دی الکتریک با ضریب شکست بالا، دارای باند توقف کامل است. با ترکیب نتایج بدسشت آمده از این بررسی، شبکه ی مثلثی از نوع حفره ای با باند توقف کامل معرفی می شود. سپس شبکه ی جدیدی با قرار ادن یک میله ی دی الکتریک در مرکز هر حفره ی شبکه ی مثلثی حفره ای و مربعی حفره ای پیشنهاد می شود. بررسی باند توقف در این شبکه نشان می دهد که افزایش شعاع اینمیله از مقدار صفر تا یک مقدار حدی، به دلیل افزایش ماده ی دی الکتریک در سلول واحد، سبب کاهش باند توقف کامل اول و ناپدید شدن آن می شود. با افزایش شعاع این میله بالاتر از مقدار حدی، به صورت شگفت انگیزی باند توقف کامل دومی به وجود می آید که اندازه ی آن در شبکه ی مربعی بیشتر و در شبکه ی مثلثی کمتر از باند توقف کامل اول است.
کلیدواژه ها:
باند توقف كامل ، شبكه ي مربعي ، شبكه ي مثلثي ، مدل حفره اي ، ساختارهاي جديد كريستال فوتوني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25199/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فریدونی، فیروزه و گرانپایه، نصرت ا...،1386،بررسی باند توقف کامل در کریستال های فوتونی دو بعدی،پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/25199
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، فریدونی، فیروزه؛ نصرت ا... گرانپایه)
برای بار دوم به بعد: (1386، فریدونی؛ گرانپایه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از ساختارهای بلور فوتونی در طراحی سنسورهای نوری
- سنسورهای فیبر نوری
- مروری بر حسگرهای زیستی بلور فوتونی
- ارزیابی فناوری های نوین سیستم های سازه ای پیش ساخته و تکنیک های بکارگیری آن
- عملکرد و کارآیی انواع سورفکتانت های غیر یونی در ارتقاء کیفیت مایع ظرفشوئی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.