سال انتشار: 1386
محل انتشار: پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران
کد COI مقاله: ICEE15_086
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,195
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهسازی و بهبود قابلیت فهم سیگنال گفتار آغشته به انعکاس با استفاده از روش های دومیکروفونه
چکیده مقاله:
این مقاله به بررسی موضوع حذف انعکاس از سیگنال گفتار با استفاده از سیستم های دومیکروفونه می پردازد. پس از مرور اجمالی الگوریتم های مختلف حذف انعکاس (روش های تک کاناله و دوکاناله) و دلایل انتخاب سیستم های دو میکروفونه به عنوان مبنای کار، موضوع نحوه چیدمان میکروفونها و پارامترهای موثر در آن بررسی شده است. از یک سو برای سنجش کارآیی سیستمهای دوکاناله، و از سوی دیگر به دلیل استفاده از شنوندگان فارسی زبان در آزمون های شنیداری، در این تحقیق یک دادگان دوکاناله گفتار فارسی برای انجام آزمون های سنجش میزان قابلیت فهم و کیفیت گفتار طراحی گردیده است. این دادگان در شرایط واقعی و در محیطهای با میزان انعکاس قابل توجه ضبط گردیده و با تغییر فاصله گوینده تا میکروفونها، سیگنال هایی با مقادیر مختلف انعکاس تهیه شده است. پس از بررسی میازن کارایی روش های معروف و پایه بهسازی گفتار دارای انعکاس، یک سری سیستم ترکیبی پیشنهاد، پیاده سازی و ارزیابی گردیده است. نتایج بدست آمده حکایت از آن دارد که با استفاده از چیدمان مناسب میکروفن ها و ترکیب روش های پایه می توان قابلیت فهم و کیفیت سیگنال گفتار دارای انعکاس را تا حد خوبی بهبود داد.
کلیدواژه ها:
بهبود قابليت فهم گفتار ، بهسازي گفتار ، انعكاس ، پاكسازي سيگنال از انعكاس ، دادگان گفتار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25155/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابوطالبی، حمیدرضا و فغانی، فرهاد،1386،بهسازی و بهبود قابلیت فهم سیگنال گفتار آغشته به انعکاس با استفاده از روش های دومیکروفونه،پانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/25155
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، ابوطالبی، حمیدرضا؛ فرهاد فغانی)
برای بار دوم به بعد: (1386، ابوطالبی؛ فغانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.