سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست
کد COI مقاله: FNCAES01_442
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 479
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرکادمیوم برمیزان پروتئین ها دراندام هوایی گیاه تاجریزی Solanum nigrum L.
چکیده مقاله:
کادمیم ازجمله فلزات سنگین می باشد که برای گیاهان غیرضروری است این یون سمیت بالایی برای گیاهان و حیوانات دارد دراین تحقیق اثرات سمیت کلرید کادمیم برروی گیاه تاجریزی Solanum nigrum L. بررسی شد گیاهان درمحیط پرلیت با محلول غذایی هوگلند حاوی غلظت های مختلف کادمیم از0تا1000 میلی مولار رشد کردند نمونه های مورد نظر ازبافت های گیاهان 40روزه برداشت شد و جهت سنجش میزان پروتئین مورداستفاده قرارگرفت نتایج حاصل ازاین بررسی نشان داد که محتوای پروتئینی برگهای گیاهک تحت تنش غلظت های شاهد 0و62 .5و125 و 250و500و1000 میلی مولار نسبت به گیاه شاهد افزایش نشان داد درنهایت میتوان گفت که تاجریزی قابلیت جذب بالای کادمیم را دارد و با افزایش غلظت کادمیم مقدارتجمع کادمیم دربافت ها این گیاه افزایش می یابد بطوریکه تفاوت بسیارمعنی داری بین هر6سطح دیده شد و ازانجا که مقداربیشتر کادمیم جذب شده به برگها انتقال می یابد و باتوجه به نتایج این گیاه قابلیت بالایی ازنظر گیاه پالایی دارد
کلیدواژه ها:
كادميوم، تاجريزي Solanum nigrum ، بيان پروتئين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/250725/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزی، رعنا و باقی زاده، امین و عباسپور، حسین،1392،بررسی اثرکادمیوم برمیزان پروتئین ها دراندام هوایی گیاه تاجریزی Solanum nigrum L.،کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست ،شیراز،،،https://civilica.com/doc/250725
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، نوروزی، رعنا؛ امین باقی زاده و حسین عباسپور)
برای بار دوم به بعد: (1392، نوروزی؛ باقی زاده و عباسپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.