بهینهسازی الگوی انفجار در معدن سنگ آهک پیر بکران
محل انتشار: سومین کنفرانس مکانیک سنگ ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,589
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRMC03_112
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1385
چکیده مقاله:
در فرآیند معدن کاری به منظور رسیدن به خردایش مناسب سنگ، نیاز به استفاده از روشهای مختلف، از جمله روش چالزنی و آتشباری میباشد . پارامتر خردایش به عنوان یکی از عوامل اصلی
تعیین کننده نتیجه انفجار، در اقتصادی بودن عملیات استخراج نیز نقش اساسی ایفا می نماید . هدف اصلی از استخراج معدن پیربکران تولید سالیانه 850 هزارتن سنـگ آهک جهت کارخانهی ذوبآهن اصفهان میباشد . دامنه دانهبندی محصول مورد نیاز کارخانه 12-50 و 40-80 میلیمتر است و محصولات تولید شده خارج از دامنه تعریف شده ( زیر 12 میلیمتر ) بعنوان محصول فرعی، دارای ارزش بسیار کمتری در مقایسه با محـصول اصلی میباشـد . هم اکنون حدود 30 درصد از کل بار تولیدی بعد از مرحلهی سنگشکنی دارای دامنه زیر 12 میلیمتر میباشند . در این تحقیق با انجام تغییرات اعمال شده در مقدار مواد منفجره مصرفی، فاصله چال ها از سطح آزاد و فواصل چالهای انفجاری از یکدیگر و قطر چالهای انفجاری، در طی انفجارات متعدد، الگوی نهایی برای انفجار بلوکهای واقع در زون خردشده ارائه گردید . با استفاده از الگوی پیشنهاد شده، تولید محصول زیر 12 میلیمتر با کاهش 5 درصدی، به 25 درصد رسیده است . با توجه به استفاده از الگوی نهایی پیشنهادی سالیانه 440,000,000 ریال سود نصیب معدن خواهد شد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد پولادی
دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سیدحسن خوشرو
استادیار دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :