سال انتشار: 1386
محل انتشار:
سومین کنفرانس مکانیک سنگ ایران
کد COI مقاله: IRMC03_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,221
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ابعاد شالوده گسترده در تعیین رفتار زمینهای سخت با در نظر گرفتن مدل شاه کرمی
چکیده مقاله:
تجربه وبررسی ها نشان می دهد که مدل سازی کلی رفتار مصالح ژئومکانیکی با روابط ریاضی بدلیل پیچیدگی ووابستگی رفتار مصالح بسیار مشکل است، بهمین دلیل کالیبره نمودن مدل و تعیین پارامترها برای بخشی از مسیر تنش ها (Stress- Path) ممکن است و فعلا همة مسیرهای تنش با هیچ مدلی بطورکامل قابل بررسی و تائید نیست ، لذا در طرحهای مهندسی ، مخصوصا " هنگامی که حجم محیط مورد مطالعه زیاد باشد لازم است که مسیر تنش ، محیط و کالیبراسیون همخوانی و هماهنگی داشته باشند . مدل و پارامترهای پی های کوچک ، بیشتر در حوزة برشی است و درپی های بزرگ ، بخش فشاری زمین بصورت فشاری ) ) Isotropic Compression زیاد می شود بهمین دلیل در اثر تغییر شکل و افزایش بار ، سختی زمین بیشتر می شود و رفتار زمین پساز ورود به ناحیه پلاستیک حالت سخت شونده (Hardening) دارد . بنابراین بازای یک کرنش ( مؤثر در ماتریس D معین با توجه به اینکه ابعاد شالوده چقدر باشد ، مقدار ماتریس رفتاری ) سختی متفاوت خواهد بود که این موضوع ناشی از تغییرات رفتار زمین در زیر شالوده با توجه به ابعاد و اندازه آن است . هدف این مطالعه بررسی تفاوت مدل های تحلیلی برای پی های بزرگ و کوچک روی زمین های سخت است . این تحقیق با استفاده از روش اجزا محدود و نرم افزار ANSYS انجام گرفته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRMC03_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/24889/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خزائی، جهانگیر و امیرشاه کرمی، سیدعبدالعظیم،1386،تاثیر ابعاد شالوده گسترده در تعیین رفتار زمینهای سخت با در نظر گرفتن مدل شاه کرمی،سومین کنفرانس مکانیک سنگ ایران،تهران،https://civilica.com/doc/24889
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، خزائی، جهانگیر؛ سیدعبدالعظیم امیرشاه کرمی)
برای بار دوم به بعد: (1386، خزائی؛ امیرشاه کرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- امیر شاه کرمی، سید عبدالعظیم « جزوه درسی اندرکنش خاک ...
- محسنی، بهروز« آنالیزعددی باربری و رفتار زمین زیر پی های ...
- Katsutoshi Ueno et.al. (1998) _ Prediction of Ultimate Bearing Capacity ...
- Katsutoshi Ueno et.al.(2001) «1 Reappraisal of Size Effect of Bearing ...
- Mitsu Okamura et.al.(2002), _ Effects of Footing Size and Aspect ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی توده ای جریان و شوری در سیستم رودخانه سد
- طراحی و تحلیل پایداری تونل های انحراف آب با روش های تجربی و عددی
- طرح مهار و دفع سیلاب پارس جنوبی در سایت اختر بازنگری فنی و اقتصادی طرح هندسی سدهای D۱ و D۲
- طرح مهار و دفع سیلاب منطقه ی پارس جنوبی
- بهبود عملکرد روش KNN در پیش بینی جریان ورودی به سد با استفاده از روش های هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.