معرفی گیاهان دارویی منطقه حفاظت شده کوه آشتیان
محل انتشار: اولین همایش منطقه ای گیاهان دارویی شمال کشور
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 839
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCMPNI01_165
تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1393
چکیده مقاله:
منطقه حفاظت شده کوه آشتیان در شمال شهرستان آشتیان واقع است. سیمای منطقه متشکل از پیکره ای کوهستانی می باشد. دامنه تغییرات ارتفاعی منطقه بین 2300 الی 3085 متر است. بررسی آب و هوایی به روش آمبرژه نشان می دهد که آب و هوای منطقه سرد و ک وهستانی می باشد. میانگین بارندگی سالانه 276 میلیمتر است. میانگین حداکثر دما 26/2 درجه سانتیگراد در م رداد ماه و میانگین حداقل دما 30- درجه سانتیگراد در دی ماه می باشد. این بررسی به منظور جمع آوری و شناسائی گیاهان داروئی منطقه حفاظت شده کوه آشتیان و تعیین م صارف درمانی آنها به اجرا درآمد. با استفاده از مسافرت به منطقه و مراجعه به افراد آگاه و مطلع، گیاهان دارئی منطقه جمع آوری و اطلاعاتی از قبیل نام علمی، نام فارسی یا نام محلی، نام تیره و فرم رویشی تعداد76 گونه یادداشت گردید ه این گیاهان متعلق به 59 جنس و 23 تیره هستند. و بیشترین گونه ها در تیره های اسنی با 12 گونه و نعنائیان با 11 گونه و نخودیان با 8 گونه قرار دارند. از نظر جغرافیایی گیاهی منطقه متعلق به ناحیه ایرانو- تورانی است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عظیم ابوطالبی
کارشناس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آشتیان
معصومه خسروی رینه
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان
مجید میراکبری
کارشناس محیط زیست اداره محیط زیست شهرستان آشتیان
منصور محمدی نیا
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :