بررسی اثر پلی (وینیل)الکل نانولوله های کربنی کربوکسیله و غلظت پلیمر در محلول بر آب دوستی و شار غشاهای پلی (وینیلیدین فلوئورید)

سال انتشار: 1404
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 23

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

POLYMER08_423

تاریخ نمایه سازی: 8 دی 1404

چکیده مقاله:

در فرایندهای غشایی برای جداسازی آلاینده آلی از آب غشاهای پلی (وینیلیدین فلوئورید) (PVDF با وجود داشتن ویژگی های مناسب، به دلیل آبگریز بودن دچار گرفتگی و افت شار میشوند. در این پژوهش، برای بهبود ویژگیهای این نوع غشاها، افزودن پلی (وینیل الکل) (PVA) و نانولوله کربنی چندجداره (MWCNT) کربوکسیله به محلول PVDF در حلال DMF در فرایند قالب گیری محلولی بررسی شد. غشاها از نظر آب دوستی و میزان شار آب تراوش شده ارزیابی شدند. نتایج نشان داد PVA و MWCNT سبب افزایش آب دوستی و بهبود عملکرد شار غشا شدند. این یافته ها بیانگر نقش موثر افزودنیها در بهبود خواص سطحی و کارایی غشاهای PVDF است.

کلیدواژه ها:

غشای پلیمری پلی (وینیلیدین فلوئورید) ، پلی (وینیل الکل نانولوله های کربنی چند جداره

نویسندگان

متینه ربیعی

دانشگاه اصفهان دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی

امیرحسین نوارچیان

دانشگاه اصفهان دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی

مهرداد فرهادیان

دانشگاه اصفهان دانشکده فنی و مهندسی گروه مهندسی شیمی