کنترل ژنراتور القایی تغذیه دوگانه برای توربین بادی در حالت مستقل از شبکه با استفاده از مبدلهای سه سطحی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,029
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
WINDCONF05_041
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
در این مقاله کنترل ژنراتور القایی تغذیه دوگانه جهت تغذیه بار محلی برای یک توربین بادی در حالت مستقل از شبکه با استفاده از مبدل های سه سطحی، مورد تحلیل و شبیه سازی قرار گرفته است. با استفاده از مبدل های سه سطحی پشت به پشت، قابلیت عملکرد در سرعت های بالاتر و پایین تر از سنکرون برای ژنراتور فراهم می گردد. مبدل های سه سطحی از نوع مهار دیودی می باشند و از روش انتقال سطح برای مدلاسیون این مبدل ها استفاده شده است. روابط مهم حاکم بر ساختار مستقل از شبکه مورد بررسی قرار گرفته است و سپس حلقه های کنترلی مربوط به مبدل های سمت روتور و سمت بار، مورد تحلیل و طراحی قرار گرفته اند. با استفاده از روش کنترل برداری و انتخاب دستگاه گردان شار استاتور، در حین تغییرات در سیستم، ولتاژ و فرکانس استاتور روی مقدار ثابتی تثبیت و تنظیم می گردد. در این مقاله از روش کنترل مستقیم ولتاژ استاتور در مبدل سمت روتور استفاده شده است. در انتها برای صحت سنجی ساختار های کنترلی طراحی شده، شبیه سازی در محیط نرم افزار Matlab/Simulink صورت گرفته است. در این شبیه سازی ها تغییرات پله ای در سرعت روتور ایجاد شده است و نتایج آن مورد تحلیل قرار گرفته است. در این شبیه سازی عملکرد توربین بادی در سرعت های بالاتر از سنکرون، سنکرون و زیر سنکرون مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به نتایج، سیستم کنترلی به خوبی عمل کرده است و ولتاژ و فرکانس استاتور در حین تغییرات سرعت روتور روی مقدار یک پریونیت ثابت باقی مانده اند.
کلیدواژه ها:
ژنراتور القایی تغذیه دوگانه ، مبدل های سه سطحی ، توربین بادی مستقل از شبکه ، بار محلی ، کنترل برداری ، مبدل های پشت به پشت
نویسندگان
معراج نوروزی
کارشناسی ارشد برق، دانشکده مهندسی برق ، دانشگاه تهران
شاهرخ فرهنگی
استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :