بررسی اثر آللوپاتیکی اویارسلام برجوانه زنی ارقام گوجه فرنگی در شرایط ازمایشگاهی
محل انتشار: اولین همایش ملی تنش های گیاهی غیر زیستی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 654
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCPAS01_155
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف غلظت عصاره اندام های هوایی اوریاسلام روی رشد اولیه گوجه فرنگی ازمایشی به صورت طرح فاکتوریل در قالب کاملاً تصادفی با چهار تکرار انجام پذیرفت. فاکتور مورد مطالعه عصاره ابی علف هرز اویارسلام پس از تهیه در غلظت های( 0-25-50-75-100 درصد) و ارقام شاملChef flat amrica و cal jiبود. نتایج نشان داد بالاترین درصد جوانه زنی درتیمار a2b1 بامیانگین 27/66 درصد)و کمترین سرعت جوانه زنی در تیمار a1b5با میانگین1/66درصد) می باشد. مقایسه میانگین هانشان می دهد که بین تیمار ها اختلاف بسیار معنی داری وجود دارد، غلظت 100 درصد اویارسلام اثر منفی بر سرعت جوانه زنی در رقم Cal jiداشته است ولی در رقمChef flat amricaبیشترین اثرمنفی بر سرعت جوانه زنی در غلظت های 50 و 75 درصد اویارسلام اتفاق افتاد. با بیشتر شدن غلظت اویارسلام طول ریشه چه تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش پیدا کرده که در رقمCal jiبیشتر مشاهده میگردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی صالحی ساردویی
دانش اموخته تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرما
هادی قاسمی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود
هادی سالاری
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد جیرف ت
حسین میغانی
عضو هیئت علمی دانشگاه جیرفت ودانشجوی دکترای دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :