استولو نزایی و غد هبندی در گروههای رسیدگی مختلف ارقام سیب زمینی در سطوح مختلف نیتروژن
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 443
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_696
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
آزمایشی برای تعیین اثرات سطوح مختلف کود نیتروژن بر روی صفات استولون زایی و غده بندی ارقام شاخص سیب زمینی(ساتینا،دراگا و آگریا) با زمان رسیدگی های مختلف به صورت طرح فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سالزراعی 1389 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل، واقع در کیلومتر 10 شرق اردبیل (روستای آلالاروق) و آزمایشگاه دانشکدهکشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه عبارت بودند از نوع رقم شامل ساتینا (زودرس)، دراگا (متوسط رس) و آگریا(دیررس) و کود، با چهار سطح صفر ، 80,160 و 240 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بودند. نتایج حاصله نشان داد، رقم ساتینا (زودرس) زودترین استولون زایی و غده بندی و رقم آگریا (دیررس) دیرتر ین استولون زایی و رقم دراگا با تأخیر معنی داری نسبت به بقیه ارقام غده بندی را شروع کرده است. بین سطوح مختلف نیتروژن مصرفی، غده بند ی درسطوح کودی 80 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار سریع تر و در 240 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار، به تأخیر افتاد . مطابقهمین روند بیشترین عملکرد غده مربوط به آگریا با 160 کیلوگرم نیتروژن مصرفی و با مصرف بیشترین سطح کودی 240 کیلوگرم در هکتار کاهش یافته است. رقم ساتینای زودرس با مصرف 80 و 160 کیلوگرم نیتروژن مصرفی در هکتار از نظر عملکرد غده در گروه مشترک قرار گرفته که نیتروژن مورد توصیه 80 کیلوگرم در هکتار خواهد بود و رقم آگریا با دیرترین زمان غده دهی، کمترین عملکرد را نیز داشته است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
قربان دیده بازمغانلو
دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علفهای هرز دانشگاه محقق اردبیلی،
احمد توبه
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
رسول فخاری
دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علفهای هرز دانشگاه محقق اردبیلی
بهنام شمشیری
دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علفهای هرز دانشگاه محقق اردبیلی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :